Show/Hide Leaderboard

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»

× ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»
Beaking News

Παρασκευή, Νοεμβρίου 11, 2016

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧ... ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ... ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΘΕΤΟ ΜΕ ΖΩΔΙΑ;;;Επειδή η αγορά περνάει δύσκολα και ένα περιοδικό "Άστρα και Σοσιαλισμός", δεν θα μπορούσε να σταθεί από μόνο του, σκεφτήκαμε το εξής: Να προσθέσει το ΚΚΕ μία σχετική σελίδα στο κομματικό του όργανο, τον Ριζοσπάστη. Απ' την άλλη θα μου πεις "και γιατί θα έπρεπε δηλαδή ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κυκλοφορήσει κάτι σχετικό με ζώδια και κομμουνισμό";

Γιατί αν δεν είναι αυτό ριζοσπαστικό, τότε τι είναι γκαντάμνιτ;

Διάβασε αναλυτικά πως θα έγραφε την πρόγνωση του κάθε ζωδίου το σημερινό φύλλο του Ριζοσπάστη και κάνε τα κουμάντα σου.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η βδομάδα είναι κατάλληλη για να ματαιώσετε τα αντιλαϊκά μέτρα που προωθούν από κοινού οι δανειστές και οι ντόπιοι συνεργάτες τους. Οι ταξικές δυνάμεις κορυφώνουν τη μάχη με την πανεργατική πανελλαδική απεργία. Αντεπίθεση ΤΩΡΑ.

Ερωτικά: Κάποιο πρόσωπο από τα χρόνια της ΚΝΕ θα επικοινωνήσει μαζί σας. Ευκαιρία να δείξετε ότι είστε έτοιμος για μία νέα αρχή στα προσωπικά σας, με κάτι απ’ το παρελθόν.


TΑΥΡΟΣ
Διώξτε την αντιλαϊκή ενέργεια από γύρω σας και τους αρνητικούς ανθρώπους. Στο γραφείο απομονώστε τους ρουφιάνους του αφεντικού και τον κάθε προδότη της κοινωνικής του τάξης. Αξίζετε περισσότερα.

Ερωτικά: Ιμπεριαλιστής και επιθετικός απ’ τη φύση του ο Ταύρος, ξέρει να διεκδικεί και να εγκλωβίζει τον αντίπαλό του. Στήστε βάσεις θανάτου γύρω απ’ το «θύμα» και να είστε σίγουρος ότι θα ενδώσει στην πίεσή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν τη βδομάδα θα παρουσιαστεί μία μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία. Προσεκτικά όμως. Οι παγίδες βρίσκονται στα ψιλά γράμματα. Μιλήστε πρώτα με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων και ρωτήστε στα σωματεία για το μελλοντικό αφεντικό. Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Ερωτικά: Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο σας και αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το έτερον ήμισυ. Πείτε όχι στον Κρονομονόδρομο. Υπάρχει κι άλλος δρόμος. Συναστρική αντεπίθεση ΤΩΡΑ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φεύγει ο ιμπεριαλιστής Άρης και στη θέση του έρχεται ο προλετάριος Πλούτωνας. Αυτή η βδομάδα, αλλά και όλος ο μήνας θα είναι ευνοϊκός για την εργατική συσπείρωση και την μαζικότητα του Κινήματος. Ευκαιρία να το εκμεταλλευτείτε.

Ερωτικά: Η ταξική πάλη με τη λυκοσυμμαχία των άστρων κορυφώνεται το αμέσως επόμενο διάστημα. Διαλέξτε επιτέλους με ποιους θέλετε να είστε. Ή με τα άστρα ή με τους πλανήτες.


ΛΕΩΝ
Εργάτη, φοιτητή, αγρότη σταματήσαμε να δίνουμε πληροφορίες για το ζώδιο του Λέοντα από την ημέρα που Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ εκλέχθηκε ο σημαντικότερός του εκπρόσωπος επί της γης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Δεν είναι και ό,τι σοφότερο να δίνουμε πληροφορίες δημοσίως για τις κινήσεις του αρχηγού μας, έτσι δεν είναι;


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν υπάρχει παρθένος. Ο καπιταλισμός μας πηδάει όλους.

http://provocateur.gr
« Προηγουμενη
Επομενη »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου