Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ... ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΘΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

Σοβαρές προεκτάσεις παίρνει η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον 29χρονο Ιερομόναχο της Ι.Μ. Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων Ακρωτηρίου. Ο Ιερομόνα...







Σοβαρές προεκτάσεις παίρνει η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον 29χρονο Ιερομόναχο της Ι.Μ. Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων Ακρωτηρίου. Ο Ιερομόναχος, που σήμερα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο εξαιτίας μήνυσης σε βάρος του για εκκλησιαστικά αντικείμενα που βρέθηκαν στο κελί του αλλά και για μια σακούλα με αντικείμενα οπλοκατοχής, αφέθηκε ελεύθερος καθώς ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί, για όσα του καταλογίζονται, τις επόμενες ημέρες.




Με δήλωση του στο zarpanews.gr, ο Ιερομόναχος λέει πάντως, ότι διώκεται καθώς έχει στην διάθεση του οικονομικά στοιχεία της Μονής, που ενδιαφέρουν τις αρμόδιες ελεγκτικές οικονομικές υπηρεσίες...

Συγκεκριμένα είπε ότι "έχω εμπιστοσύνη στο Θεό και στην δικαιοσύνη, ότι θα αποδειχθεί πόσο ψεύτικες είναι οι κατηγορίες σε βάρος μου. Όλη αυτή την δίωξη την τραβάω διότι υπάρχουν στοιχεία που θα τα καταθέσουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες όπως είναι το ΣΔΟΕ, το οποίο είχε ξαναέρθει στο Μοναστήρι, αλλά δεν είχε ολοκληρώσει την έρευνα του. Εμείς θα βοηθήσουμε τις αρμόδιες υπηρεσίες για να ολοκληρώσουν την έρευνα τους ενώ θα πούμε και στον κύριο Εισαγγελέα αυτά που πρέπει".

Από την πλευρά του ο εκ των συνηγόρων του κ. Γιάννης Ντερμανάκης είπε στο zarpanews.gr ότι "από εδώ και στο εξής ξεκινάνε άλλες ιστορίες με φορολογικά ζητήματα της Μονής που θεωρώ θα ενοχλήσουν αρκετό κόσμο ενδεχομένως ένα σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά έχει και αυτό, καθώς χρόνος που συνέβησαν τα συγκεκριμένα γεγονότα δεν μπορεί να είναι τυχαίος".

Η δήλωση του δικηγόρου του
"Την Παρασκευή ο πάτερ προσήλθε στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση γιατί δεν του επέτρεπαν να μπει στο κελί του και στην Μονή χωρίς καμία νόμιμη σχετική απόφαση. Εμείς επειδή είχαμε υποψιαστεί τι θα συμβεί γιατί ο πάτερ γνωρίζει θέματα οικονομικά και φορολογικά της Μονής και όπως επαληθευτήκαμε την επόμενη ενώ είχαμε πάει για να κάνουμε κάποια διευθέτηση του ζητήματος αποδείχθηκε πως είχε γίνει μηνυτήρια αναφορά.

Μπήκε η αστυνομία με δικαστικό μέσα στο κελί του μοναχού και αντίκρισε ένα κελί με σπασμένες πόρτες τα προσωπικά αντικείμενα του πάτερ ανακατεμένα και φακέλους με οικονομικά έγγραφα, καθώς ο ιερομόναχος είχε διατελέσει ταμίας και κλεμμένα επίσης, ενώ απουσίαζε από το χώρο και σημαντικό χρηματικό ποσό.

Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος τα είχε σχεδιάσει όλα αυτά.

Ο πάτερ σήμερα αφέθηκε ελεύθερος και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί.

Το σοβαρότερο είναι πως από εδώ και στο εξής ξεκινάνε άλλες ιστορίες με φορολογικά ζητήματα της Μονής που θεωρώ θα ενοχλήσουν αρκετό κόσμο ενδεχομένως ένα σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά έχει και αυτό, καθώς χρόνος που συνέβησαν τα συγκεκριμένα γεγονότα δεν μπορεί να είναι τυχαίος".

Πηγή: zarpanews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.