Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...!! ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΧΑΚΕΡΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ

Αυστριακές κυβερνητικές πηγές, δήλωσαν πως προχθές το βράδυ η ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών έγινε στόχος Τούρκων χάκερς. ...

internet-hacker-bilisim





Αυστριακές κυβερνητικές πηγές, δήλωσαν πως προχθές το βράδυ η ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών έγινε στόχος Τούρκων χάκερς.




Σύμφωνα με την είδηση από την Ντόιτσε Βέλλε, όταν την Παρασκευή το βράδυ έγινε αντιληπτή μια απρόσμενη επιβράδυνση στην ιστοσελίδα και έτσι ως προληπτικό μέτρο προσωρινά την έκλεισαν. Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν πως η επίθεση προέρχεται από την Τουρκία.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κούρζ σε δήλωση που έκανε το Σάββατο, ανέφερε πως ¨Αυτού του είδους ι επιθέσεις δεν μας φοβίζουν. Η Αυστρία θα διαφυλάξει στην στάση της ενάντια στην Τουρκία¨.

Είχαν λάβει απόφαση για εμπάργκο όπλων

Οι ψηφιακές αυτές επιθέσεις έλαβαν χώρα, μια μέρα μετά από την απόφαση και των 6 κομμάτων στο αυστριακό κοινοβούλιο για επιβολή εμπάργκου όπλων προς την Τουρκία.

Η Αυστρία λόγω των πρακτικών της OHAL (Περίοδος Εκτάκτου Καταστάσεως) που εφαρμόστηκε στην Τουρκία μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος, έχει ασκήσει πολλές φορές κριτική κατά της Τουρκίας. Ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κούρζ , αντιμετώπισε με ικανοποίηση την απόφαση-πρόταση του ευρωκοινοβουλίου για προσωρινή διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Ε.Ε. με την Τουρκία.

27/11/2016 - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.