Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ! ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλες ζημιές στο γήπεδο της Λεωφόρου από την δυνατή νεροποντή του Σαββατοκύριακου με την αίθουσα πυγμαχίας να έχει υποστεί σχεδόν ο...







Μεγάλες ζημιές στο γήπεδο της Λεωφόρου από την δυνατή νεροποντή του Σαββατοκύριακου με την αίθουσα πυγμαχίας να έχει υποστεί σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή




Η δυνατή νεροποντή που έπεσε στο Λεκανοπέδιο προκάλεσε πολλές ζημιές σε σπίτια και καταστήματα και όχι μόνο. Από την βροχή δεν γλίτωσε ούτε το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα στην ιστορική Λεωφόρο υπήρξαν μεγάλες ζημιές κυρίως στην αίθουσα της πυγμαχίας. Όπως φαίνεται και από το βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο προπονητής αλλά και συνολικά ψυχή του τμήματος Γιάννης Αϊδινιώτης, το νερό κατέστρεψε ότι βρήκε στο διάβα του με τις ζημιές να φτάνουν και να ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ.

Εξαιρετικά σημαντικό ποσό για την πυγμαχία. Εκτός από την αίθουσα της πυγμαχίας ζημιές από την νεροποντή είχαμε και σε άλλα σημεία του γηπέδου, ακόμα και σε μία σουίτα.

Το χειρότερο από όλα είναι πως το Σαββατοκύριακο δεν υπήρχε κανένας στο γήπεδο με συνέπεια οι ζημιές να γίνουν γνωστές της Δευτέρα και να είναι ακόμα μεγαλύτερες.





ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.