Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΤΖΟΡΤΖ Ο ΚΛΟΥΝΕΪ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΚΛΟΥΝΕΪ... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

«Ο άντρας μου είναι πιο ωραίος από τον George Clooney. Τέλος πάντων, μπορεί ο George να μην είναι του τύπου μου, αλλά τον παντρεύτ...








«Ο άντρας μου είναι πιο ωραίος από τον George Clooney. Τέλος πάντων, μπορεί ο George να μην είναι του τύπου μου, αλλά τον παντρεύτηκα, τι να κάνουμε τώρα;», λέει η ηθοποιός




Η Κατερίνα Μουτσάτσου πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε με έναν διαφορετικό τρόπο την εγκυμοσύνη της. Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός με δύο τρυφερές φωτογραφίες της στο Facebook. Καλύπτοντας το γυμνό της στήθος με τα χέρια της και έχοντας ζωγραφίσει την ελληνική σημαία στην ήδη φουσκωμένη της κοιλίτσα η Κατερίνα Μουτσάτσου έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση γράφοντας «Καλή (Ε) λευτεριά!»


Σήμερα, μιλάει στο περιοδικό Down Town και αποκαλύπτει πως παντρεύτηκε και μάλιστα τον σωσία του George Clooney! H ηθοποιός παντρεύτηκε πριν τρία χρόνια στο Los Angeles τον εκλεκτό της καρδιάς της,Charles Como. Ο γοητευτικός άντρας είναι παραγωγός, με πολλές γνώσεις τεχνολογίας και development, κατάγεται από την Αμερική έχει ρίζες από την Ιταλία και όπως είναι φανερό μοιάζει πολύ στον George Clooney.




«Έκανα πολιτικό γάμο στο Los Angeles σχεδόν πριν από τρία χρόνια. Ήταν ένας γρήγορος γάμος που κράτησε μόλις 7 λεπτά, γιατί για να σχεδιαστεί ο κανονικός ήταν ολόκληρη ιστορία και δεν μπορούσαμε – είχαμε και πολλή δουλειά. Οπότε είπαμε ότι θα το κάνουμε στο μέλλον», αποκάλυψε. Οι γονείς του ζευγαριού δεν έδωσαν το παρών στο γάμο και αν και ήθελαν να δουν την κόρη τους να παντρεύεται παραδοσιακά και στην Ελλάδα συμβιβάστηκαν και ακολούθησαν τις επιλογές των παιδιών. «Εντάξει είναι δύσκολο να το οργανώσουμε τώρα, κάνε αυτό και μετά τον κλασσικό γάμο», της είπαν εν τέλει.



Η Κατερίνα Μουτσάτσου δηλώνει πολύ ερωτευμένη και ισχυρίζεται πως έχει παντρευτεί τον καλύτερο άνθρωπο του κόσμου. Πώς γνωρίστηκαν όμως; «Ήμουν καλεσμένη σε μια πρεμιέρα φίλου σε ένα underground σινεμά και κάθισα δίπλα του. Εκείνος όμως δεν ήταν καλεσμένος. Κανονικά θα πήγαινε να δει άλλη ταινία, αλλά είχε αργήσει. Είδε το κόκκινο χαλί, όλη αυτήν την κινητικότητα, προσποιήθηκε ότι είναι καλεσμένος και μπήκε μέσα. Εγώ έφθασα αργά, δεν υπήρχαν θέσεις και άκουσα να λένε “Όποιος έχει κενή θέση δίπλα του να σηκώσει το χέρι”. Έτσι κάθισα δίπλα του. Εν τω μεταξύ δεν τον πρόσεξα καν γιατί είχε μια τρομερή ομοιότητα με τον George Clooney και εμένα ο Clooney δεν μου αρέσει…», είπε γελώντας η ηθοποιός και δεν παρέλειψε να διευκρινίσει…«Ο άντρας μου είναι πιο ωραίος από τον George Clooney. Τέλος πάντων, μπορεί ο George να μην είναι του τύπου μου, αλλά τον παντρεύτηκα, τι να κάνουμε τώρα; Μου έπιασε λοιπόν κουβέντα στο τέλος της ταινίας, αν και εγώ δεν τον είχα προσέξει, δεν τον υπολόγιζα καν. Άκουσε το όνομά μου και με ρώτησε αν είμαι Ελληνίδα, κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως με ρωτάνε αν είμαι Ρωσίδα, Ισπανίδα, Μεξικάνα. Μου είπε ότι είχε ζήσει στην Αθήνα και ότι πήγανει στο ACS γιατί ο μπαμπάς του ήταν διευθυντής του σχολείου. Οπότε ξαφνικά υπήρχε ένα κοινό σημείο».

Τέλος, η Κατερίνα Μουτσάτσου μίλησε για την εγκυμοσύνη της, αναφέροντας «ευτυχώς που υπάρχουν κάποιες επισκέψεις στο γιατρό για να θυμάμαι ότι είμαι σε ενδιαφέρουσα. Τόσο πολύ που δουλεύουμε…».




protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.