Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ... ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΠΚΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ...!!!

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε νεκρό σε hotspot ,να καίνε ,να βανβαλίζουν καταστήματα και κατοικιες ακόμη και νεκρο...

elas-lyste-blogspot-gr




Χρειάστηκε να φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε νεκρό σε hotspot ,να καίνε ,να βανβαλίζουν καταστήματα και κατοικιες ακόμη και νεκροταφεία,για να να ανησυχούν επιτέλους στο Δημόσιας Τάξεως και στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ!




Έφτασε ο κόμπος στο χτένι για να θορυβηθεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και να ενεργοποιηθεί προσπαθώντας να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων στα νησιά με την αποστολή Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο από τις αρχές Δεκεμβρίου στη Χίο θα μεταβεί μια τέτοια ομάδα ΟΠΚΕ που αποτελείται από 10-12 αστυνομικούς που θεωρούνται από τους πιο μάχιμους στην πάταξη της εγκληματικότητας.

Οι άνδρες των Ομάδων της ΟΠΚΕ θα μεταβούν στο νησί με τον εξοπλισμό τους άλλα όχι και με τα τζιπ με τα οποία κινούνται στην πρωτεύουσα.

Στα νησιά θα συμπράξουν με τις τοπικές ομάδες με στόχο να υπάρχουν σε κάθε νησί τουλάχιστον δύο ομάδες που θα επιβλέπουν – μεταξύ άλλων και τις περιοχές στις οποίες υπάρχουν hotspots.

Κατά το δημοσίευμα, μάλιστα, έχει ολοκληρωθεί η εκπαίδευση άλλων 40 αστυνομικών για να ενταχθούν στη συγκεκριμένη Ομάδα καθώς η ηγεσία της ΕΛΑΣ ποντάρει πολλά στην αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας.
http://veteranos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.