Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΟΥ» ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΑΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ...

Ο Μένιος Φουρθιώτης, είναι άλλη μια προσωπικότητα που ξερνάει απλόχερα το σύστημα, από τα σπλάχνα του. Έχει αλεστεί στο στομάχι και ...






Ο Μένιος Φουρθιώτης, είναι άλλη μια προσωπικότητα που ξερνάει απλόχερα το σύστημα, από τα σπλάχνα του. Έχει αλεστεί στο στομάχι και βγαίνει από το στόμα του, λουσμένος σε γαστρικά υγρά, χολή και αίμα.




Ένα λεπτό της εκπομπής του, ήταν υπέρ αρκετό για το Μένιο να μας κάνει να ντραπούμε που ανήκουμε στο ίδιο είδος με αυτόν.

Θα προσπαθήσω να αποφύγω σχόλια που στοιχειοθετούν την καρτουνίστικη εικόνα του και θα μείνω στις αντιδράσεις μας απέναντι στο βιασμό και την παρανόηση, του "τι σημαίνει ελευθερία λόγου". Με αφορμή την εξαφάνιση του ηθοποιού Σταύρου Μαυρίδη, και τη μετέπειτα δήλωση του στην κάμερα του Μένιου, ότι σκέφτεται να δώσει τέρμα στη ζωή του…

Μας άρεσε που για μια ακόμη φορά, είδαμε την ανθρώπινη πλευρά του Μένιου. Άμεσος, ευσυγκίνητος και σοκαρισμένος. Όπως πρέπει να στέκεσαι δηλαδή, μπροστά στην εξαθλίωση και τον πόνο του συνανθρώπου σου. Τα μάτια μας υγράνθηκαν με τους ακόμη πιο περιττούς και από τον Μένιο, πανελίστες. Χέρι στο στόμα, κατεβασμένα φρύδια και ελαφρά κίνηση απόγνωσης στο κεφάλι.

Δεν τον πίστευαν σου λέει οι καλογυαλισμένες οδοντοστοιχίες όλων τους, ότι ο Σταύρος Μαυρίδης θέλει να αυτοκτονήσει. Τον έβλεπαν εκεί, καθισμένο στα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας του, με το φώς της κάμερας πάνω του και σπάραζε το μέσα τους. Ευτυχώς που υπάρχει η κρέμα από χαβιάρι, που μπορείς να κερδίσεις απλά με ένα hashtag, να καλύψει τις ρυτίδες του πόνου.



Καρδούλα θα πατήσουμε σε όλους εκείνους, που πάτησαν κουμπί και άλλαξαν κανάλι ή ακόμη καλύτερα, έκλεισαν την τηλεόραση.




Με κάθε επιφύλαξη, αντιλαμβάνομαι ότι η κοινή γνώμη έχει σταματήσει να κάνει χάζι, κάτι τέτοια σούργελα. Κουράστηκε να βλέπει πως κάποιοι επιμένουν να κονομάνε φράγκα, εις βάρος κάθε ψυχικά ή σωματικά μελλοθάνατου ανθρώπου.

Ίσως η κλειδαρότρυπα να πεθαίνει, ακόμη και όταν σηκώνουν ελικόπτερα για να σου τραβήξουν την προσοχή. Θυμάσαι Μένιο; Την κηδεία του Παντελίδη τη θυμάσαι! Σε θρέφει η μυρωδιά του θανάτου, σε ανασταίνει, δίνει αξία στη μούχλα της ψυχής σου.

Δεν βρίσκουμε τίποτα αστείο σε όλο αυτό. Ακόμα και η γελοιότητα των ανθρώπων αυτών, δεν είναι αρκετή για να γελάσουμε. Ίσως τα δάκρυα που χαράζουν αχνά το make up του Μένιου είναι κάπως αστεία, αλλά και πάλι όχι. Πάμε παρακάτω…

provocateur

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.