Show/Hide Leaderboard

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»

Beaking News

Κυριακή, Νοεμβρίου 13, 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΠΑΛΟΥΚΟΓΙΑΝΝΗ... «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ» ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΛΑΒΟΚΙΝΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΑΓΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΓΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΛΥΤΑΡΙΑ...

Ο δημοκρατικός λαός της Λέσβου κηρύσσει ανεπιθύμητα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής, Κασιδιάρη και Λαγό, που ανακοίνωσαν την επίσκεψή τους στο νησί μας την Τετάρτη 16 Νοέμβρη.

Αποτελεί πραγματικά πρόκληση η επίσκεψη αυτή, σε έναν τόπο ποτισμένο με το αίμα αγωνιστών, που αλύγιστα πάλεψαν ενάντια στους ναζί κατακτητές και τα ντόπια τσιράκια τους, των οποίων τιμητές και επίδοξοι απόγονοι είναι οι φασίστες της Χρυσής Αυγής. Πόσο μάλλον, όταν επιλέγονται για την επίσκεψη αυτή, οι μέρες που πανελλαδικά τιμάμε τη λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Είναι ξεκάθαρες οι επιδιώξεις τους από αυτή την επίσκεψη.
Θέλουν για ακόμα μια φορά να συσκοτίσουν τις αιτίες που γεννούν το προσφυγικό - μεταναστευτικό, στοχοποιώντας τα θύματα και όχι τους θύτες. Βάζουν στο στόχαστρο τους ξεριζωμένους από τις συνέπειες της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, πρόσφυγες και μετανάστες, βγάζοντας λάδι αυτούς που απ’ τη μια δίνουν Γη και ύδωρ στα γεράκια των Ιμπεριαλιστών που αιματοκυλούν τους λαούς της Μέσης Ανατολής και απ’ την άλλη στηρίζουν τις συνθήκες και συμφωνίες της ΕΕ, που κρατούν διπλά εγκλωβισμένους τους πρόσφυγες και μετανάστες στα νησιά μας.

Επιδιώκουν με κάθε τρόπο να ποτίσουν με ρατσιστικό και φασιστικό δηλητήριο τη νεολαία, διακηρύσσοντας την εγκληματική ναζιστική ιδεολογία τους, που από την ίδια τη φύση της, εχθρεύεται το λαϊκό κίνημα.

Με τα μισαλλόδοξα κηρύγματα προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τη δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση που νιώθουν τα λαϊκά στρώματα, που βάναυσα πλήττονται από την ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική. Δίνουν έτσι – για άλλη μια φορά – στήριγμα, σε όσους ωφελούνται από αυτά τα μέτρα, εκπληρώνοντας πιστά το ρόλο τους ως στυλοβάτες του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος

Φιλοδοξούν να οργανώσουν και στο νησί μας τάγματα εφόδου, για να τρομοκρατούν και να επιτίθενται τόσο στους πρόσφυγες και μετανάστες όσο και ενάντια στο οργανωμένο λαϊκό κίνημα, σε κάθε φωνή που παλεύει και βάζει στο στόχαστρο τα αφεντικά τους, το σύστημα που τόσο πιστά υπηρετούν.

ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ

Ο λαός της Λέσβου δεν πρόκειται να επιτρέψει να γίνουν εγκλήματα σαν κι αυτά στο Κερατσίνι και στο Πέραμα, εγκληματικές ενέργειες σαν κι αυτές που αποκαλύπτονται καθημερινά στη δίκη της Χρυσής Αυγής, που είναι σε εξέλιξη.


Η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ καλεί την εργατιά, όλα τα λαϊκά στρώματα, κάθε δημοκράτη, τη νεολαία του νησιού μας, να δώσουν μαχητική απάντηση στα σχέδια της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής, με τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση και πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου που διοργανώνει το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο την Πέμπτη 17 Νοέμβρη στις 6:30 το απόγευμα στην Πλατεία Σαπφούς. Να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια στο σύστημα που γεννά και εκτρέφει φασιστικά μορφώματα, όπως η Χρυσή Αυγή.

KKE
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΣΒΟΥ
« Προηγουμενη
Επομενη »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου