Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ: ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΚΟΥΟΜΟ!..

Του π. Mark Hodges (LifeSiteNews) / ΚΟ Με το Αθηναγόρειο Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βράβευσε το Τάγμα των «Αρχόντων» του Απ...




Του π. Mark Hodges (LifeSiteNews) / ΚΟ




Με το Αθηναγόρειο Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βράβευσε το Τάγμα των «Αρχόντων» του Αποστόλου Ανδρέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, έναν από τους πιο διαβόητους υποστηρικτές της έκτρωσης, του "γάμου" των ομοφυλόφιλων ​​και των "τρανσέξουαλ τουαλετών" στα σχολεία, τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo (Αντριου Κουόμο).




Η βράβευση έγινε από τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο στις 15 Οκτωβρίου στο New York Hilton, παρουσία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για άλλη μια φορά, οι επικεφαλής της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας αποδεικνύουν, με ένα «ανθρωπιστικό» βραβείο, ότι στην επιτακτική προσπάθειά τους να εγκριθούν από τον «Καίσαρα» δεν νοιάζονται για τους πιο ευάλωτους στην ανθρωπότητα.

Το βραβείο αποτελεί...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.