Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»: ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ Η ΣΧΟΛΗ «ΧΙΛΛ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!..

Η βαθύτατη υποκρισία των «αντιρατσιστών» και των «αλληλέγγυων», οι οποίοι πουλάνε ψευτοανθρωπισμό από απόσταση ασφαλείας, επιβεβαιώνεται...

Υποκρισία συριζαίων: Το σχολείο των παιδιών του Τσίπρα δεν φιλοξενεί... «προσφυγόπουλα»




Η βαθύτατη υποκρισία των «αντιρατσιστών» και των «αλληλέγγυων», οι οποίοι πουλάνε ψευτοανθρωπισμό από απόσταση ασφαλείας, επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά από το παρακάτω δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», το οποίο λέει τα εξής:




«Ένα από τα σχολεία που είχαν οριστεί να φιλοξενήσουν προσφυγόπουλα για απογευματινά μαθήματα ήταν και το σχολείο Χιλλ στην Πλάκα. Φαντάζομαι ότι δεν εκπλήσσεστε που τελικά το σχέδιο άλλαξε και τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο διπλανό δημόσιο σχολείο. Κατά τα άλλα, οι αριστερίζοντες και φιλελεύθεροι αστοί που στέλνουν εκεί τα βλαστάρια τους χύνουν δάκρυα για τους κακόμοιρους πρόσφυγες».

Αν, μάλιστα, υπολογιστεί το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σχολείο είναι αυτό στο οποίο πηγαίνουν τα παιδιά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μπορεί να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε ότι η λαϊκή έκφραση «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι» βρίσκει πλήρη εφαρμογή (και) στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο ίδιος ο «αντιρατσιστής» Τσίπρας, που «πονάει» τόσο πολύ για τα «προσφυγόπουλα», ακολουθεί κι αυτός την γνωστή τακτική των υπόλοιπων «αλληλέγγυων»: Ταγμένοι μεν με τα «ταξικά αδέρφια» (…), αλλά από απόσταση ασφαλείας δε, γιατί οι «πρόσφυγες» πρέπει ναι γειτνιάζουν υποχρεωτικά μόνο με τον «λαουτζίκο» (που θα έλεγε και ο Πρετεντέρης).

Γι’ αυτό, άλλωστε, όλοι αυτοί οι εκ του ασφαλούς «αλληλέγγυοι» είναι υποκριτές του χειρίστου είδους, καθώς παριστάνουν τους προστάτες των «προσφύγων» πάνω στα βάσανα των κατοίκων των λαϊκών συνοικιών… Το να τους πάρουν στα δικά τους σπίτια ή να είναι τα «προσφυγόπουλα» στο ίδιο σχολείο με τα δικά τους παιδιά απαγορεύεται αυστηρά…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.