Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΠΗ ΕΡΑΣΤΗ! ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕ ΨΗΛΗ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ, ΕΘΕΑΘΗ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ

Εθεάθη στο αεροδρόμιο του «νησιού των ανέμων» να επιστρέφει στην Αθήνα Με άγνωστη αιθέρια ύπαρξη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου έκανε τη...






Εθεάθη στο αεροδρόμιο του «νησιού των ανέμων» να επιστρέφει στην
Αθήνα

Με άγνωστη αιθέρια ύπαρξη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου έκανε την επανεμφάνισή του το πρωί του Σαββάτου ο πρώην υπουργός που συνελήφθη επειδή οδηγούσε το ανασφάλιστο τζιπ του με πλαστές πινακίδες.




Ο «συνταξιούχος πολιτικός με οικονομικές δυσκολίες λόγω κρίσης» όπως τουλάχιστον είχε υποστηρίξει τότε που οδηγούνταν στον Εισαγγελέα με χειροπέδες, επέστρεφε στην Αθήνα από την βίλα της Μυκόνου με το ενοίκιο των 14.000 ευρώ (την εβδομάδα) όσα δηλαδή ζητά από τους τουρίστες που επιθυμούν πολυτελή και πριβέ διαμονή στο νησί.

Τα κομψό σκουρόχρωμο μπλέιζερ - σύμβολο μιας άλλης εποχής - έδωσε τη θέση του σε ένα μπλε χρώματος σπορ μπουφάν και ένα τζιν παντελόνι συνδυασμένο με αθλητικό παπούτσι περιπάτου. Απαραίτητο αξεσουάρ τα γυαλιά ηλίου που δεν αποχωρίστηκε ούτε μέσα στην αίθουσα αναμονής του μικρού αεροδρομίου, προφανώς για να μην αναγνωρίζεται εύκολα.

Στο ίδιο στυλ ντυσίματος και η αγνώστων στοιχείων μελαχρινή συνοδός του. Οι δύος τους είχαν κλείσει να πετάξουν με την low cost αεροπορική εταιρία RyanAir με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και όταν επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο κάθισαν στις τελευταίες και πιο οικονομικές θέσεις που πρόσφερε η συγκεριμένη πτήση.

Τι δουλειά είχε τέτοια εποχή στη Μύκονο ο κ. Λιάπης;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον ο πρώην υπουργός περνάει αρκετό καιρό στο νησί των ανέμων και στη βίλα του που φέρει την ονομασία “The Rock” επειδή είναι χτισμένη κυριολεκτικά πάνω σε έναν βράχο που προσφέρει μοναδική θέα στον κόλπο της παραλίας Super Paradise. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, πισίνα υπερχείλισης, ενώ προσφέρει απευθείας πρόσβαση στη θάλασσα ( πριβέ παραλία) και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα. Στο παρελθόν το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είχε αποκαλύψει ότι ο συνταξιούχος πολιτικός θεωρείται και επίσημα ξενοδόχος αφού έχει στα χέρια του το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του ΕΟΤ για τις τουριστικές επαύλεις.

Και επειδή η έπαυλη του προσφέρεται προς ενοικίαση ο κ. Λιάπης την επισκέπτεται τακτικά προκειμένου να φροντίζει για την συντήρηση της. Εκτός αυτού, επειδή ό,τι κάνει, θέλει να το κάνει σωστά, φροντίζει μέχρι και για την ικανοποίηση των αιτημάτων που του στέλνουν μέσω του τουριστικού γραφείου που συνεργάζεται οι ενδιαφερόμενοι πελάτες του. Δεν έχει αμελήσει μάλιστα να ευχαριστήσει δια ηλεκτρονικής αλληλογραφίας όσους τουρίστες προτίμησαν το “The Rock” το προηγούμενο καλοκαίρι.

Λέγεται, δε, ότι πέρυσι τον Ιούλιο μια οικογένεια από την Γαλλία έμεινε περισσότερες από τρεις βδομάδες στη βίλα, ενθουσιάζοντας τον ιδιοκτήτη της για τις προοπτικές που ανοίγονταν μπροστά του, να εντρυφήσει στις ξενοδοχειακές μπίζνες.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.