Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ» ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ... ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ!

«Νιώθω ότι όλα έγιναν μόνο για καλό και αισθάνομαι πολύ τυχερή ακόμα και που αρρώστησα» Η Κάτια Νικολαΐδου μοιράζεται στιγμές και σκ...








«Νιώθω ότι όλα έγιναν μόνο για καλό και αισθάνομαι πολύ τυχερή ακόμα και που αρρώστησα»
Η Κάτια Νικολαΐδου μοιράζεται στιγμές και σκέψεις από τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν πάλεψε με τον καρκίνο. Η ηθοποιός συγκλονίζει περιγράφοντας στον Κεν Αλεξανδράτο και στο Celebrity Life Game πώς τυχαία ανακάλυψε πως πάσχει από καρκίνο στο τελευταίο στάδιο και βγήκε νικήτρια.




Είναι γνωστό ότι έχεις περάσει μία περιπέτεια με την υγεία σου, για την οποία μάλιστα έχεις μιλήσει ανοιχτά. Θεωρείς ότι έχει βοηθηθεί κόσμος από το γεγονός ότι εσύ εξομολογήθηκε όσα έχεις περάσει; «Αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που το έκανα . Πολλές φορές έχω πιεστεί γιατί νιώθω ότι μίλησα πολύ για αυτό το θέμα και δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι το κάνω για διαφημιστικούς λόγους, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι τέτοιο. Άλλωστε η πορεία μου τόσο χρόνια έχει αποδείξει ότι δεν με ενδιαφέρει να προβάλλω άλλου είδους πράγματα πέρα από την δουλειά μου.»

Πως ανακάλυψες ότι είχες καρκίνο; «Εντελώς τυχαία. Είναι λίγο κωμικοτραγικό και είναι η πρώτη φορά που το λέω. Είχα πάει ένα ταξίδι στις Μαλδίβες και επειδή μου αρέσουν πολύ τα σπορτς προσπάθησα να κάνω σκι στο νερό με αποτέλεσμα να πέσω και να μην μπορώ να σηκωθώ και οι φίλοι μου, όπως καταλαβαίνεις, με κορόιδευαν . Γυρνώντας στην Ελλάδα και χωρίς να έχω κάποιο σύμπτωμα, αποφάσισα να πάω σε γιατρό όπου και διαγνώστηκε ότι είχα καρκίνο στους λεμφαδένες, ο οποίος πέρασε στο μυελό και το κεφάλι. Ήμουν στο τελευταίο στάδιο και ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά ήταν ο Θεός μαζί μου το ξεπέρασα και όλα πήγαν τέλεια.»

Ήταν σημαδιακή εκείνη η περίοδος για σένα, στο ποιους ανθρώπους κράτησες στη ζωή σου; «Σε ένα σοβαρό γεγονός και, κυρίως, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τον θάνατο, πάντα η επόμενη μέρα είναι πολύ λαμπερή και ό,τι δεν είναι λαμπερό ή δεν αντέχει το φως πρέπει να κρυφτεί στο σκοτάδι. Αυτό ακριβώς έκανα κατευθύνθηκα προς το φως και άφησα πίσω το σκοτάδι.»

Πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν να διαχειριστείς το πρόβλημα υγείας σου και τον χωρισμό με τον τότε σύζυγο σου την ίδια χρονική περίοδο; «Από όλη αυτή την ιστορία μετά από τόσα χρόνια νιώθω ότι όλα έγιναν μόνο για καλό και αισθάνομαι πολύ τυχερή ακόμα και που αρρώστησα. Νιώθω τυχερή γιατί ήρθα αντιμέτωπη και δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου . Μέσα από όλο αυτό κατάφερα να γίνω καλύτερος άνθρωπος και πλέον βλέπω τα πράγματα με διαφορετική ματιά, αντιμετωπίζω την ζωή μου εντελώς διαφορετικά. Όταν φτάνεις στην άκρη του γκρεμού έχεις δυο επιλογές: ή θα πέσεις ή θα κρατηθείς.»

Ποιο είναι το χειρότερο είδος απώλειας για εσένα; «Η ίδια η απώλεια.»
zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.