Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ: ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΜΕ ΤΟ... ΚΟΥΓΚΙ!

Μεταφέρουμε το πολύ επιτυχημένο σχόλιο του αθλητικού συντάκτη Αντώνη Πανούτσου από το Facebook, για την αγραμματοσύνη της συντρόφου του Αλέ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ

Μεταφέρουμε το πολύ επιτυχημένο σχόλιο του αθλητικού συντάκτη Αντώνη Πανούτσου από το Facebook, για την αγραμματοσύνη της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρας Μπαζιάνα:

Αντωνης Πανουτσος

Μπορεί να μην θέλει να λέγεται «πρώτη κυρία» αλλά άξια σύντροφος του Αλέξη στην προσπάθεια για την οριστική καταστροφή των ελληνικών η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι σίγουρα.




Αυτό που είπε στην συνέντευξη «Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να μην τινάξει τη μπάνκα στον αέρα πέρυσι το καλοκαίρι είναι μια δύσκολη προσπάθεια» σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να κερδίσει αλλά επέλεξε να χάσει.
«Τινάζω την μπάνκα στον αέρα», σημαίνει ότι κέρδισα τα πάντα από το καζίνο που σκεπάζει την ρουλέτα με ένα μαύρο πανί. Η σύντροφος του πρωθυπουργού έμπλεξε την μπάνκα με Κούγκι που απειλούσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Καμμένος ότι θα κάνουν την Ε.Ε αν δεν πέρναγε το δικό τους.

Σε ένα πράγμα πάντως είχε δίκιο. «Μας έφερε όλους αντιμέτωπους με τον εαυτό μας. Μας έφερε μπροστά στην ευθύνη μας, προσωπική και συλλογική». Αν όχι όλους, αυτούς που ψηφίσανε τον ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα τους έφερε μπροστά στην ευθύνη τους. .









https://www.facebook.com/photo.php?fbid=687037858132162&set=a.411094675726483.1073741827.100004778622045&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.