Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...!!! ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΥΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αμερικανικές εκλογές 2016: Ουρές έχουν σχηματιστεί έξω από τα εκλογικά κέντρα της Σάρλοτ, της Βιρτζίνια, της Βόρειας Καρολίνα, αλλά και ...

Αμερικανικές εκλογές 2016: Τεράστιες ουρές έξω από τα εκλογικά τμήματα - Απίστευτες φωτογραφίες




Αμερικανικές εκλογές 2016: Ουρές έχουν σχηματιστεί έξω από τα εκλογικά κέντρα της Σάρλοτ, της Βιρτζίνια, της Βόρειας Καρολίνα, αλλά και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ.

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ ξεκίνησε στη μια το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) σε τουλάχιστον οκτώ πολιτείες.




Οι κάλπες στις πολιτείες Κονέκτικατ, Νιου Τζέρσεϊ, Νέα Υόρκη, Βιρτζίνια άνοιξαν στις 06:00 το πρωί (τοπική ώρα), καθώς και σε τμήματα της Ιντιάνα, του Κεντάκι, του Μέιν και του Νιου Χαμσάιρ. Μάλιστα ψηφοφόροι, ανεβάζουν συνεχώς φωτογραφίες στα social media δείχνοντας το έντονο ενδιαφέρον τους για τις εκλογές.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, πήρε ένα -πολύ πρώιμο ακόμη, φυσικά- προβάδισμα στις προεδρικές εκλογές, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας σε τρία χωριά της πολιτείας Νιού Χάμσιρ, λαμβάνοντας 32 ψήφους έναντι 25.

Η ψηφοφορία στα χωριά Ντίξβιλ, Χαρτς Λοκέισον και Μίλσφιλντ άρχισε αμέσως μετά τα μεσάνυχτα και τα εκλογικά κέντρα έκλεισαν αφού ψήφισαν όλοι οι εγγεγραμμένοι. Οι κάτοικοι των τριών χωριών δηλώνουν υπερήφανοι που ψηφίζουν πρώτοι στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.


Η Κλίντον κέρδισε περισσότερες ψήφους στο Ντίξβιλ και στο Χαρτς Λοκέισον, αλλά ο Τραμπ επικράτησε με μεγάλη διαφορά στο Μίλσφιλντ, με 16 ψήφους έναντι 4.




Ο Φιλελεύθερος υποψήφιος Γκάρι Τζόνσον έλαβε τρεις ψήφους. Ο Μπέρνι Σάντερς, ο Τζον Κέισικ και ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων το 2012, ο Μιτ Ρόμνεϊ, έλαβαν επιστολικές ψήφους.

Βάσει της εκλογικής νομοθεσίας στο Νιού Χάμσιρ, οι κοινότητες με λιγότερους από 100 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους έχουν τη δυνατότητα να λάβουν άδεια να ανοίξουν τις κάλπες τα μεσάνυχτα και να τις κλείσουν αμέσως μόλις όλοι οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Παράλληλα, ο Ντόναλντ Τραμπ, προσήλθε στις 11 π.μ. τοπική ώρα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μελάνια Τραμπ, για να ψηφίσει στο Μανχάταν. «Όλα πάνε καλά, γενικά μιλώντας», είπε στους δημοσιογράφους. .newsbomb.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.