Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ...!!! ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΡΕΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΟΙ ΤΟΥΡΑΚΑΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ...!!!

Μεγάλη έκταση πήρε η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο Βοτανικό με τα Τούρκικα ΜΜΕ να πανηγυρίζουν …Σχετικό είναι το ρεπορτάζ της Κρατικής Το...

3




Μεγάλη έκταση πήρε η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο Βοτανικό με τα Τούρκικα ΜΜΕ να πανηγυρίζουν …Σχετικό είναι το ρεπορτάζ της Κρατικής Τουρκικής Τηλεόρασης TRT!

Ομάδες «ακροδεξιών» κατέλαβαν τον οικοπεδικό χώρο όπου σχεδιάζεται να αναγερθεί τέμενος στην ελληνική πρωτεύουσα Αθήνα.Η ομάδα απομακρύνθηκε από το χώρο με την επιχείρηση που διοργάνωσε η ελληνική αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν από την Διεύθυνση Ασφαλείας της Αττικής στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί προσήχθησαν τα 15 άτομα που είχαν καταλάβει το οικόπεδο που ανήκει στο δήμο Αθηνών στον Βοτανικό.




Μετά την εκκένωση του οικοπέδου από τους καταληψίες ενισχύθηκε η πόρτα εισόδου και τοποθετήθηκε στην περιοχή συρματόπλεγμα. Πραγματοποιήθηκε η ταυτοποίηση των καταληψίων που προσήχθησαν.

Με την έγκριση του σχετικού νόμου από την βουλή των Ελλήνων τον Αύγουστο είχε σημειωθεί μεγάλη πρόοδος στο θέμα της ανέγερσης ενός τεμένους στην Αθήνα, η οποία αναβάλλονταν εδώ και χρόνια λόγω των γραφειοκρατικών εμποδίων.

Αλλά το οικόπεδο που προορίζεται για την ανέγερση του τεμένους το είχαν καταλείψει εδώ και πάνω από τρεις μήνες ομάδες ακροδεξιών οι οποίοι ισχυρίζονται ότι βρίσκονται στην περιοχή για να προσφέρουν βοήθεια στους άστεγους.

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για επίσημη επίσκεψη στη σύσκεψη τύπου που διοργάνωσε χτες αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας:

«Είναι πολύ φυσιολογικό όπως να υπάρχει ένα τέμενος σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα όπως εκκλησία και συναγωγή. Κατασκευάζεται ένα τέμενος στην Αθήνα αλλά οι ακροδεξιές ομάδες έκαναν κατάληψη στο οικόπεδο που προορίζεται για το τέμενος. Το τέμενος δεν πρέπει να εγκαταλείπεται στην εκμετάλλευση των ρατσιστών. Η ανέγερση τεμένους στην Αθήνα δεν είναι κάτι που απειλεί την ελληνική ταυτότητα». http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.