Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΡΙΣΑ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ

Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 29 και 24 χρόνων είχαν κλέψει το μοτοποδήλατο τον περασμένο Σεπτέμβριο έξω από το σπίτι του 47χρονου Έλληνα ιδιοκτή...



Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 29 και 24 χρόνων είχαν κλέψει το μοτοποδήλατο τον περασμένο Σεπτέμβριο έξω από το σπίτι του 47χρονου Έλληνα ιδιοκτήτη του




Προσπάθησε να το σκάσει ο αλλοδαπός συνοδηγός ενός κλεμμένου μοτοποδηλάτου, όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν σήμα για έλεγχο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, όμως δεν πρόλαβε γιατί ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη μαζί με τον ομοεθνή συνεργό του που οδηγούσε το δίκυκλο.




Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 29 και 24 χρόνων είχαν κλέψει το μοτοποδήλατο τον περασμένο Σεπτέμβριο έξω από το σπίτι του 47χρονου Έλληνα ιδιοκτήτη του και από τότε ο 29χρονος κυκλοφορούσε σαν κύριος με αυτό.




Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την προανάκριση και επέστρεψαν το δίκυκλο στο νόμιμο ιδιοκτήτη, ο οδηγός δεν διέθετε καν άδεια ικανότητας οδήγησης κι έτσι, εκτός από την κλοπή, κατηγορείται και για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.