Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΗ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...!!! ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Η ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΡΩΣΙΔΟΥΛΑΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ... ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΙ Ο ΤΡΙΜΜΗΣ ΤΩΝ ΙΩΝ...!!!

Μια νέα απογευματινή εκπομπή ετοιμάζει η ΕΡΤ για να βγει στον ανταγωνισμό. Η εκπομπή είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μιας νεα...







Μια νέα απογευματινή εκπομπή ετοιμάζει η ΕΡΤ για να βγει στον ανταγωνισμό.




Η εκπομπή είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μιας νεαρής «κόκκινης» δημοσιογράφου που ακούει στο όνομα Νατάσα Γιάμαλη, η οποία επειδή δεν διαθέτει τηλεοπτική πείρα αναμένεται να πλαισιωθεί από 6 «σωματοφύλακες», 6 έμπειρους δηλαδή δημοσιογράφους. Η απογευματινή αυτή εκπομπή της ΕΡΤ ενδέχεται να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά. Η απογευματινή εκπομπή (18.00-20.30), η οποία προβλέπεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, ίσως να αποδειχθεί κάτι παραπάνω από μια χειρονομία αξιοποίησης επτά προσώπων που, για διαφορετικούς λόγους το καθένα, μπορούν να στεγαστούν κάτω από το ίδιο τηλεοπτικό κεραμίδι, αυτό της ΕΡΤ.

Η δημοσιογραφική της διαδρομή

Η 30χρονη Νατάσα Γιάμαλη είναι δημοσιογράφος στην «Αυγή» με μαχητική αρθρογραφία, ενώ έχει ασχοληθεί και με το web TV της «Αυγής», μονίμως μπροστά στον φακό, σε ζωντανή μετάδοση από το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, έχει υπάρξει υποψήφια βουλευτής -αν και σε μη εκλόγιμη θέση- στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.



Οι έξι σωματοφύλακες




Εγνωσμένης αξίας και ειδικού βάρους είναι και οι έξι «σωματοφύλακες» της Νατάσας Γιάμαλη στην υπό διαμόρφωση νέα εκπομπή της ΕΡΤ. Η Πηνελόπη Γαβρά, ο Μανώλης Κοττάκης, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο Δημήτρης Τρίμης, ο Γιώργος Καπόπουλος και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

■ Η Πηνελόπη Γαβρά ουδέποτε απέκρυψε τους δεσμούς της με τη Νέα Δημοκρατία. Αλλωστε διετέλεσε και διευθύντρια του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. επί προεδρίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

■ Ο Μανώλης Κοττάκης είναι ο μόνος μέχρι στιγμής βιογράφος του Κώστα Καραμανλή, κάτι που συμβολικά τουλάχιστον τον καθιστά ατύπως εκπρόσωπο μιας «συνιστώσας» που υποτίθεται πως συνομιλεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

■ Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος έχει τεράστια πείρα στο πολιτικό ρεπορτάζ και έχει παρακολουθήσει από κοντά όλες τις αλλαγές σκηνικού κατά τη Μεταπολίτευση.

■ Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Δημήτρη Τρίμη. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ είναι στέλεχος της «Εφημερίδας των Συντακτών», ιστορικός φορέας του «Ιού» της «Ελευθεροτυπίας» και, εννοείται, αριστερών πεποιθήσεων.

■ Ο Γιώργος Καπόπουλος είναι επαΐων περί τα διεθνή και ούτως ή άλλως εμφανίζεται σε πάνελ της ΕΡΤ σχεδόν καθημερινά.

■ Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, στενός συνεργάτης του Τάκη Χατζή στον ενημερωτικό κόμβο Newspost, εκφράζει τον σκληρό αντιμνημονιακό αγώνα ή έστω τον σημερινό του απόηχο.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.