Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Ο ΤΡΑΜΠ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ!..

Απώλεια αμερικανικής υπηκοότητας ή ένα χρόνο φυλάκιση προτείνει, ανεπίσημα, ο Ντόναλντ Τραμπ για όποιον καίει τη σημαία των Ηνωμένων ...





Απώλεια αμερικανικής υπηκοότητας ή ένα χρόνο φυλάκιση προτείνει, ανεπίσημα, ο Ντόναλντ Τραμπ για όποιον καίει τη σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Σε κανέναν δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να καίει την αμερικανική σημαία», δήλωσε μέσω Twitter ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα στις 20 Ιανουαρίου.




«Εάν το κάνουν, θα πρέπει να υπάρχουν συνέπειες – ίσως απώλεια υπηκοότητας ή ένας χρόνος στη φυλακή», προσέθεσε.

Νωρίτερα, ο κ. Τραμπ ανακοίνωσε ότι επέλεξε τον Ρεπουμπλικάνο βουλευτή Τομ Πράις, έναν από τους μεγαλύτερους πολέμιους της μεταρρύθμισης Υγείας που πέρασε ο Μπαράκ Ομπάμα - την αποκαλούμενη Obamacare - επέλεξε ο Ντόλαντ Τραμπ για τη θέση του υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του.

Ο κ. Πράις, πρώην ορθοπεδικός χειρούργος, έχει καταθέσει από το 2009 σειρά νομοσχεδίων για την αντικατάσταση του Obamacare με εναλλακτικά σχέδια ασφάλισης. Η τοποθέτησή του στο υπουργείο Υγείας δίνει νέα βαρύτητα στις προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Τραμπ ότι θα καταργήσει το Obamacare μόλις αναλάβει τον Λευκό Οίκο.

Τα σχέδια του κ. Πράις προβλέπουν φορολογικές επιστροφές για πολίτες που θέλουν να αγοράσουν ιδιωτική ασφάλεια υγείας, σε περίπτωση που δεν είναι ήδη ασφαλισμένοι μέσω του εργοδότη τους ή κάποιου κυβερνητικού προγράμματος.

Το ύψος των επιστροφών θα ορίζεται από την ηλικία του κάθε αιτούντα.
...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.