Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΑΥΡΟΣ ΑΞΟΝΑΣ»... ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΔΟΟΦΟΝΩΝ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ...!!!

Μία οργάνωση Νιγηριανών δολοφόνων που έχει εξαπλωθεί με την ονομασία «Μαύρος Άξονας» καλείται να αντιμετωπίσει η ιταλική αστυνομία, ...

«Μαύρος Άξονας» η νέα οργάνωση που σκορπά το θάνατο  στην Ιταλία




Μία οργάνωση Νιγηριανών δολοφόνων που έχει εξαπλωθεί με την ονομασία «Μαύρος Άξονας» καλείται να αντιμετωπίσει η ιταλική αστυνομία, ως ένα από τα παρεπόμενα του χάους που επικρατεί γύρω από το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα. Πρόκειται για μία οργάνωση περισσότερο αδίστακτη και αιμοδιψή από τη Μαφία, την οποία κατάφερε να παραγκωνίσει και να επικρατήσει σε πολλά σημεία.




Ειδικεύεται στο εμπόριο ναρκωτικών, στη διακίνηση ιερόδουλων και στο ξέπλυμα χρήματος

Το μεγάλο αυτό κύκλωμα ειδικεύεται στο εμπόριο ναρκωτικών, στη διακίνηση ιερόδουλων και στο ξέπλυμα χρήματος μεταξύ Ευρώπης και Νιγηρίας. Μετά από έναν πόλεμο που προηγήθηκε, ο «Μαύρος Άξονας» ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική «Κόζα Νόστρα», αποκτώντας τα δικαιώματα ελέγχου και δράσης σε πολλές περιοχές.

Ο γενικός εισαγγελέας Λεονάρντο Αγκουέτσι, δήλωσε ότι «η Κόζα Νόστρα σύναψε συνεργασία με το κύκλωμα των Νιγηριανών και πλέον έχουν το ελεύθερο να δρουν, αν δεν παραβιάζουν τα εδαφικά τους όρια». «Πριν από λίγες ημέρες συλλάβαμε 17 άτομα, αλλά το δίκτυο είναι τεράστιο και χρησιμοποιεί διάφορους τρόπους για να επεκτείνεται», συμπλήρωσε.

Η Νιγηριανή μαφία είναι πιο σκληρή από την Κόζα Νόστρα, καθώς οποιαδήποτε παράβαση τιμωρείται παραδειγματικά, τις περισσότερες φορές δε, με θάνατο. Η ιταλική αστυνομία κάνει λόγο για μία μεγάλη «πυραμίδα», που έχει τη στήριξη αξιωματούχων, ακόμη και κυβερνητικών στελεχών, αποφεύγοντας ωστόσο να κατονομάσει εμπλεκόμενους ή τις χώρες που συμπληρώνουν το εκτεταμένο δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.