Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ...!

Δύο μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» στο παρελθόν έχουν καταθέσει ως μάρτυρες υπεράσπισης του 34άχρονου ληστή τράπεζας, ...






Δύο μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» στο παρελθόν έχουν καταθέσει ως μάρτυρες υπεράσπισης του 34άχρονου ληστή τράπεζας, στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας κατηγορούμενος -τοτε- για ληστεία.




Ο 34άχρονος Χαλκιδέος είχε κατηγορηθεί το 2006 για ληστεία σε υπαλλήλους αποθήκης, στην Αττική. Στο Δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης έιχαν καταθέσει δυο μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς». Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγες, ο 34άχρονος ληστής είχε προσαχθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε επεισόδια κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων στην Αθήνα.

Ο 34άχρονος, το ποινικό του μητρώο προέκυψε κατά την ταυτοποίηση των στοιχείων του, ύστερα από ληστεία την οποία διέπραξε σε τραπεζικό υποκατάστημα (09/11) στη Νέα Αρτάκη επιχείρησε να διαφυγει με το συνολικό ποσό των #€306.000. Σύμφωνα με μαρτυρίες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με σκούφο και γυαλιά ηλίου, υπό την απειλή όπλου – ρεπλικα- ακινητοποίησε πελάτες και υποχρέωσε τους υπαλλήλους, να του παραδώσουν σε μετρητά χρήματα που απο τα ταμεία και το χρηματοκιβώτιο της τράπεζας. Με την έξοδο -τον αναμενε οχημα διαφυγής με συνεργό του -από το τραπεζικό υποκατάστημα ο 34άχρονος συνελήφθη απο Αστυνομικούς που είχαν κληθεί απο όμηρο πελάτη.

Στο σακίδιο πλάτης του, κατασχέθηκαν δύο όπλα, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, γεμιστήρας, φυσίγγια και τα χρήματα που απέσπασε.

Ο 34άχρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας. nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.