Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ... ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΨΩΜΟΛΥΣΑΕΙ...

Η φράση αυτή ταιριάζει γάντι καθώς δίπλα στους ανθρώπους υποσιτίζονται δεν δεν έχουν να αγοράσουν τα προς το ζειν υπάρχουν και οι πλο...

korea11111





Η φράση αυτή ταιριάζει γάντι καθώς δίπλα στους ανθρώπους υποσιτίζονται δεν δεν έχουν να αγοράσουν τα προς το ζειν υπάρχουν και οι πλούσιοι Βορειοκορεάτες οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το 10% του πληθυσμού και έχουν στη διάθεσή τους ότι μπορεί να ποθήσει κανείς παρά τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη χώρα την οποία κυβερνά με σιδερένια πυγμή ο Κιμ Γιονγκ Ουν.







Από πολυτελή αυτοκίνητα μέχρι τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας και ακριβές γυναικείες τσάντες.



Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχει μια περιοχή που έχει το προσωνύμιο Πιονγκχατάν - προσαρμογή του Μανχάταν στα δεδομένα της χώρας – όπου υπάρχουν πανάκριβα καταστήματα, εστιατόρια και καφέ που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.








Άνθρωποι που έχουν επισκεφθεί τη χώρα λένε πως η ζωή τους θυμίζει λίγο τους Ρώσους ολιγάρχες.






Πολλοί είναι αυτοδημιούργητοι και κάποιοι είναι πολλοί οφείλουν τα πλούτη τους στην επίσημη διαφθορά που υπάρχει. Όπως λένε τίποτα δεν γίνεται χωρίς την εμπλοκή του κράτους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.