Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΖΩΗ...» ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ

Η πρώτη νύχτα στο Δρομοκαΐτειο ήταν σκέτη φρίκη... Έσπασα”, εξομολογείται με αγωνία η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου. Η ηθοποιός που έγινε γ...




Η πρώτη νύχτα στο Δρομοκαΐτειο ήταν σκέτη φρίκη... Έσπασα”, εξομολογείται με αγωνία η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά “Κλεμμένα Όνειρα” βρέθηκε στην επικαιρότητα εξαιτίας του εγκλεισμού της στο Δρομοκαΐτειο.


Η ίδια έχοντας πάρει πια οριστικό εξιτήριο από το ίδρυμα, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Χατζηχρήστου και την παράσταση “Δεν είναι αυτό που νομίζεις”, όπου πρωταγωνιστεί ο καλός της φίλος Σπύρος Μπιμπίλας , ενώ λίγες ώρες νωρίτερα μίλησε στην Freddo για τον Γολγοθά που ανέβηκε.

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

“Σε μια χώρα που όλα κρύβονται, έγινε γνωστή η περιπέτειά μου. Δεν είναι άσχημο που το έμαθε ο κόσμος. Εγώ και ένα κορίτσι να μάθω πως βοηθήθηκε από την ιστορία μου, θα είμαι ευτυχισμένη. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως δεν υπάρχει τέλεια ζωή και πώς όλοι κάποια στιγμή χρειαζόμαστε βοήθεια”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου.

Μιλώντας μάλιστα, για τις δύσκολες ώρες του εγκλεισμού της “λύγισε”: “Την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εκεί έπαθα σοκ. Τρομοκρατήθηκα. Δεν ήξερα πώς και γιατί ήμουν μέσα. Ήταν σκέτη φρίκη η πρώτη νύχτα. Έσπασα, δεν ήξερα γιατί βρισκόμουν εκεί, αν ήταν κάτι ποινικό”, είπε και συμπλήρωσε: “Ήταν μια τρομερή εμπειρία για εμένα”.

Το χρονικό της περιπέτειάς της
Στις 28 Οκτωβρίου, η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο, καταγγέλλοντας τους γονείς της ότι την είχαν κλείσει εκεί χωρίς τη θέλησή της, εξαιτίας περιουσιακών διαφορών τους. Το θρίλερ συνεχίστηκε μέχρι να βρεθεί η ηθοποιός και να εισαχθεί και πάλι στο ίδρυμα. Ευτυχώς, τώρα είναι καλύτερα και πήρε το εξιτήριο, επιστρέφοντας στο σπίτι της και ξεκινώντας μια νέα ζωή.

http://www.sdna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.