Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΛΗΡΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΙΛΟΤΟ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ...

ΕΝΑ ΕΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΦΑΝΩΝ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. . Η απερχόμενη γερουσιαστής του Νιού Χάμσιρ Κέλι Άγιοτ συγ...

Αποτέλεσμα εικόνας για kelly ayotte israel





ΕΝΑ ΕΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΦΑΝΩΝ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Η απερχόμενη γερουσιαστής του Νιού Χάμσιρ Κέλι Άγιοτ συγκαταλέγεται στον κατάλογο των υποψηφίων για το υπουργείο Άμυνας που εξετάζει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post, επικαλούμενο πηγές ενήμερες για τη σχετική συζήτηση.




Η Αγιότ επέμενε να μην απελευθερώνονται από Γκουαντάναμο οι τρομοκράτες ισλαμιστές, ή να μην οδηγούνται σε αμερικανικό έδαφος και δικαιώθηκε με τον χρόνο αφού σχεδόν όλοι επανήλθαν στην ενεργό δράση... Έχει ιδιαίτερη λατρεία για τους Βετεράνους πολέμου, Είναι ειδήμων σε θέματα ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής θέματα με τα οποία ασχολήθηκε ιδιαίτερα κατά την θητεία της ώς γερουσιαστής αφού επέλεγε την συμμετοχή της σε ανάλογες επιτροπές.

Θεωρεί ύψιστη απειλή το Ιραν και το πυρηνικό πρόγραμμα αφού όπως λέει είναι το Κράτος που τροφοδοτεί όσο κανένα άλλο ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις.

Είναι παντρεμένη με Πιλότο της Εθνοφρουράς και έχει δυό παιδιά, ενώ στο παρελθόν ήταν Εισαγγελέας στο Νιού Χαμσάϊρ όπου εκλεγόταν γερουσιαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.