Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...!!! ΤΙΜΗΣΕ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΡΑ ΡΕΠΟΥΣΗ...!!!

Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, βραβεύεται αύριο το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, η πρώην υπουργός...

Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, βραβεύεται αύριο το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, η πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου για την πολύχρονη προσφορά της στην Παιδεία και στον δημόσιο βίο.




Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, βραβεύεται αύριο το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, η πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου για την πολύχρονη προσφορά της στην Παιδεία και στον δημόσιο βίο.




Στην εκδήλωση θα παρεβρεθούν αρκετά Καραμανλικά στελέχη της ΝΔ, μεταξύ των οποίων ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο βουλευτής του Νομού Χρήστος Σταικούρας και άλλοι.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος θα μιλήσει για τη συμβολή της κ. Γιαννάκου στο Δημόσιο Βίο και την Εκπαίδευση, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, καθώς και ο πρώην πρύτανης κ. Κοίτας.

Η εκδήλωση που οργανώνεται από τον Ντίνο Τσαμαδιά, πρώην Γενικό Γραμματέα Διά Βίου Μάθησης του υπουργείου Παιδείας επί υπουργίας Μαριέττας Γιαννάκου, θα ολοκληρωθεί με απονομή τιμητικής πλακέτας στη πρώην υπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.