Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΕΜΛΙΝΟ: ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΧΙΛΑΡΙ! Η ΜΟΣΧΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΡΑΜΠ

Παγκόσμια αίσθηση έχουν προκαλέσει τα λόγια του στενού συνεργάτη του Ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, αμέσως μετά τα αποτελέσματα των ...

«Βόμβα» από το Κρεμλίνο: Θα ξεκινούσε Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος αν έβγαινε η Χίλαρι





Παγκόσμια αίσθηση έχουν προκαλέσει τα λόγια του στενού συνεργάτη του Ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, αμέσως μετά τα αποτελέσματα των αμερικάνικων εκλογών και τον θρίαμβο του Ρεπουμπλικάνου, Ντόναλντ Τραμπ.





Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρωσικό δίκτυο RNS, επικαλούμενη κορυφαίο αξιωματούχο του Κρεμλίνου, ο συνεργάτης του Βλαντίμιρ Πούτιν αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, ανέφερε με «ανακούφιση» πως η νίκη Τραμπ «έσωσε τον κόσμο από έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».

Μάλιστα, χαρακτηριστικό ήταν το κλίμα που επικράτησε αμέσως μετά την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στη ρωσική Βουλή, με τους βουλευτές να ξεσπάνε σε χειροκροτήματα και τον Ρώσο Πρόεδρο να σπεύδει να συγχαρεί τον μεγάλο νικητή με ένα εγκάρδιο τηλεγράφημα.

Είναι γνωστό ότι Ρώσος Πρόεδρος απεχθανόταν τον Μπαράκ Ομπάμα και πως οι σχέσεις των δυο χωρών (Ρωσίας-ΗΠΑ) κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης του δεν ήταν καθόλου καλές, σε σημείο να θυμίζουν περίοδο Ψυχρού Πολέμου.

Ενδεικτικά ήταν τα λόγια και του βοηθού του Βλαντίμιρ Πούτιν, Σεργκέι Γκλάζιεφ, ο οποίος χαρακτήρισε σύμβολο πολέμου την Χίλαρι Κλίντον. «Οι Αμερικάνοι είχαν δύο επιλογές: Ή τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ή πολυμερής ειρήνη. Η Κλίντον είναι ένα σύμβολο του πολέμου και ο Τραμπ έχει την ευκαιρία να αλλάξει αυτή την πορεία», φέρεται να είπε σε δημοσιογράφους σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο συνεργάτης του Πούτιν, Βιγιατσέσλαφ Βολοντίν, είπε ότι το τέλος της εποχής Ομπάμα θα σηματοδοτήσει το τέλος των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν μεταξύ Κρεμλίνου και Ουάσινγκτον. http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.