Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΥ: Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ANTHONY WEINER ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΣΥΖΥΓΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕ SEXTING ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ

Η Χίλαρι είναι θύμα του αμετανόητου λάτρη του sexting και πρώην γερουσιαστή στις ΗΠΑ, Άντονι Βάινερ. Το «μαύρο πρόβατο» των Δημοκ...

Άντονι Βάινερ: Ο πιο επικίνδυνος πολιτικός του sexting στις ΗΠΑ απειλεί την Χίλαρι





Η Χίλαρι είναι θύμα του αμετανόητου λάτρη του sexting και πρώην γερουσιαστή στις ΗΠΑ, Άντονι Βάινερ.

Το «μαύρο πρόβατο» των Δημοκρατικών απειλεί να τινάξει στον αέρα την προεκλογική εκστρατεία της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες.




Ο αρχηγός του FBI έφερε εκ νέου στο προσκήνιο την έρευνα που ξεκίνησε η υπηρεσία του αναφορικά με την ηλεκτρονική αλληλογραφία της Χίλαρι που σχετίζεται με άσχετη έρευνα που αφορά τον Άντονι Βάινερ, πρώην σύζυγο της στενότερης συνεργάτιδας της Κλίντον, Ούμα Αμπεντίν. Ο Βάινερ φαίνεται να αντάλλασσε γραπτά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου με ένα κορίτσι 15 χρόνων από τη Βόρεια Καρολίνα αλλά και με διάφορες άλλες αιθέριες υπάρξεις.

Ο Βάινερ, ένας εξαιρετικά μορφωμένος Αμερικανός, πρώην γερουσιαστής, πρώην υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης, είναι ένα από τα κοντινότερα άτομα του κύκλου των Κλίντον.

Εβραίος του Μπρούκλιν, ο Βάινερ παντρεύτηκε μια μουσουλμάνα. Μαζί με την Ούμα Αμπεντίν, το «δεξί χέρι» της Χίλαρι στην προεκλογική της εκστρατεία, ονειρεύτηκαν να κατακτήσουν τις σφαίρες της εξουσίας όμως η εμμονή του sexting τον εξαφάνισε από το προσκήνιο.

Τώρα, μόλις λίγα 24ωρα προτού ανοίξουν οι κάλπες, ο Βάινερ απειλεί να καταστρέψει τη Χίλαρι.



Το 2011, ο Βάινερ όχι μόνο αντάλλασσε πιπεράτα μηνύματα μέσω του Διαδικτύου με ανήλικη, αλλά πόζαρε και με αδαμιαία περιβολή.

Το 2011 οι γυμνές φωτογραφίες του στοίχησαν τότε τη θέση του στη Γερουσία των ΗΠΑ. Δύο χρόνια αργότερα, φαίνεται ότι δεν έβαλε μυαλό. Αυτή τη φορά παραλήπτρια των ηλεκτρονικών μηνυμάτων του όπου ο ίδιος απεικονίζεται ημίγυμνος ήταν η Σίντνει Λίδερς , μία 23χρονη Αμερικανίδα από την Ιντιάνα.




Ο Βάινερ έχει παραδεχτεί δύο φορές δημοσίως ότι επιδίδονταν σε sexting με νεαρές υπάρξεις. Έχοντας στο πλευρό του την ταπεινωμένη σύζυγό του, Ούμα, παραδέχτηκε ότι συνέχιζε να έχει ανάρμοστη επαφή μέσω του Ιντερνέτ με μία νεαρά ύπαρξη, κατά την διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου.

Η σύζυγός του ως...άλλη Χίλαρι έδωσε αρχικά άφεση αμαρτιών στον αμετανόητο σύζυγό της, ωστόσο, πολλές εφημερίδες έσπευσαν να γράψουν ότι ήθελε απλά να επωφεληθεί του σκανδάλου.

Η Ούμα Αμπεντίν, μία στενή συνεργάτης της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, δεν έχει κρύψει σε φίλους της τις πολιτικές φιλοδοξίες της. Για να στηρίξει τον σύζυγό της, ακολούθησε τη συνταγή «Λεβίνσκι», δηλώνοντας μπροστά στις κάμερες με χαμηλωμένο το βλέμμα ότι συγχωρεί τον άντρα της. Στη συνέχεια, όμως, του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι... protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.