Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ AIDS ΒΙΑΖΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ

Βίαζαν ανήλικο ενώ γνώριζαν ότι ήταν φορείς του AIDS. Ζητούσαν 50.000 ευρώ από τον πατέρα του για να τον ελευθερώσουν. Το έκαναν ότα...






Βίαζαν ανήλικο ενώ γνώριζαν ότι ήταν φορείς του AIDS. Ζητούσαν 50.000 ευρώ από τον πατέρα του για να τον ελευθερώσουν. Το έκαναν όταν εκείνος έδωσε 5.000 ευρώ. Οι δράστες είχαν καταγράψει τον βιασμό του 17χρονου, και τον εκβίαζαν ότι αν μιλούσε στην αστυνομία θα «κρεμούσαν» τις αποτρόπαιες σκηνές στο YouTube!




Ο 17χρονος Arslan από το Πακιστάν είχε έρθει παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία τον Απρίλιο του 2016 και μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο έμενε σε χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης PRAKSIS στην Κω. Κάποια στιγμή έφυγε κρυφά από τον συγκεκριμένο χώρο προκειμένου να έρθει στην Ελευσίνα όπου διέμενε συγχωριανός και φίλος του, ο οποίος τον φιλοξενούσε στο σπίτι του. Από εκεί τον άρπαξαν τρεις ομοεθνείς του, ηλικίας 30, 24 και 17 χρόνων και τον φυλάκισαν σε δύο οικίες κοντά στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και στη Βραυρώνα Αττικής. Οι δράστες απαιτούσαν από την οικογένειά του 50.000 ευρώ, ως λύτρα για την απελευθέρωσή τους ενώ στη συνέχεια έπεσαν στις 6.000 ευρώ, τα οποία αν δεν λάμβαναν απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν τον όμηρο.

Στις 19 Οκτωβρίου, ο 17χρονος αφέθηκε ελεύθερος στο Μαρκόπουλο Αττικής αφού ο πατέρας του είχε καταβάλλει 5.000 ευρώ σε τράπεζα στο Πακιστάν.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας αξιωματικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο 17χρονος αναγνώρισε τους τρεις δράστες και κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια της κράτησής του βιάστηκε επανειλημμένα από τον 30χρονο και τον συνομήλικο συμπατριώτη του, παρότι όπως ισχυρίστηκε γνώριζαν ότι ήταν φορείς του ιού HIV. Μάλιστα κατά τη διάρκεια ενός βιασμού, ο 24χρονος δράστης κατέγραψε τις σκηνές με το κινητό του τηλέφωνο και τον απείλησε ότι εάν απευθυνόταν στην αστυνομία θα δημοσίευαν το βίντεο στο YOUTUBE. Το θύμα εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος πέρα από φυσικό βιασμό διαπίστωσε βιασμό του και με αμβλύ όργανο.

Δύο από τους δράστες αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ ο 30χρονος ομολόγησε τη συμμετοχή του στην αρπαγή, ωστόσο απέδωσε την οργάνωσή της και τον βιασμό στους άλλους δύο συγκατηγορούμενους του. Όλοι οι κατηγορούμενοι δήλωσαν ότι είναι φορείς του ιού HIV, και ενημερώθηκε το ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σε βάρος των δραστών ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για βαριά σωματική βλάβη, αρπαγή, βιασμό, ληστεία, εκβίαση και παράβαση των νόμων περί όπλων και αλλοδαπών. Χθες απολογήθηκαν στον ανακριτή και κρίθηκαν προφυλακιστέοι. - thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.