Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΡΑΜΠ!... ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν.Υ.

cnn.gr_ Βουβό ηφαίστειο χαρακτηρίζει αυτή τη “σιωπή” των Αμερικανών πολιτών, λίγες μόνο ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, ο π...






cnn.gr_ Βουβό ηφαίστειο χαρακτηρίζει αυτή τη “σιωπή” των Αμερικανών πολιτών, λίγες μόνο ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ελληνικών σωματείων μείζονος Νέας Υόρκης, Πέτρος Γαλάτουλας.




Τον συναντήσαμε στο γραφείο του, που βρίσκεται στο Σταθάκειο Κέντρο στην Αστόρια. Εδώ και αρκετά χρόνια είναι στο τιμόνι της μεγαλύτερης ομοσπονδίας ομογενών στις ΗΠΑ. Εκπροσωπεί 204 οργανώσεις και συνολικά 500.000 ομογενείς.

“Είναι οι πιο περίεργες εκλογές που έχουν γίνει ποτέ” μας λέει γιατί οι δύο υποψήφιοι αναλώνονται στην μεταξύ τους κόντρα χωρίς να παρουσιάζουν συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ο κ. Γαλάτουλας ορθώς εκτιμά ότι η Χίλαρυ Κλίντον έχει αποτύχει. Δεν είναι καθαρή πολιτικός και έχει σχέσεις με τον Τζορτζ Σόρος που υπονομεύει με τις ανθελληνικές του ΜΚΟ την Πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.