Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΔΙΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ!!! ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΞΗ ΓΙΑ 8Η ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

Τους μπρίζωσε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ» και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν Ο κ. Κωνσ...




Τους μπρίζωσε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ» και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν

Ο κ. Κωνσταντίνος Λουράντος εξελέγη για μια ακόμη φορά, συγκεκριμένα για όγδοη 3ετία, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ), σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψήφων της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης στον μεγαλύτερο φαρμακευτικό σύλλογο της χώρας.

Περίπου 1.950 φαρμακοποιοί της Αθήνας, σε σύνολο 3.370 εγγεγραμμένων, συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες του συλλόγου τους για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, του Πειθαρχικού Συμβουλίου, καθώς και τακτικών και τακτικών αντιπροσώπων του ΦΣΑ για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (ΠΦΣ).

Ο κ. Λουράντος, επικεφαλής του Συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, είχε πλειοψηφήσει στην προηγούμενη αναμέτρηση με ποσοστό 40,86%. Σύμφωνα με την καταμέτρηση μέχρι το βράδυ της Κυριακής ο συνδυασμός του κ. Λουράντου συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, που αντιστοιχούν σε τουλάχιστον τέσσερις έδρες.

Παναγιώτα Καρλατήρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.