Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΠΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ ΡΕ!! ΗΡΩΑΣ! ΔΕΙΤΕ: 84ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΛΗΣΤΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΞΑΦΡΙΣΕΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ...

Ο ήρωας της μέρας λέγεται Raul Munoz και ζει στο Σαντιάγκο της Χιλής. Ο 84χρονος ηλικιωμένος που έχει ένα χέρι, βρισκόταν σε πολυκατά...







Ο ήρωας της μέρας λέγεται Raul Munoz και ζει στο Σαντιάγκο της Χιλής. Ο 84χρονος ηλικιωμένος που έχει ένα χέρι, βρισκόταν σε πολυκατάστημα της πόλης του, μαζί με τη γυναίκα του, όπου είχαν πάει για να της πάρει ένα δώρο.





Στο παρακάτω βίντεο απεικονίζεται ο ίδιος να σταματά με τρικλοποδιά αλά καράτε, έναν ληστή που έτρεχε έχοντας αποσπάσει κοσμήματα. Αμέσως μετά, ο ηλικιωμένος λιποθυμά την ώρα που η γυναίκα του, του "τα ψέλνει" για αυτό που έκανε.

Παρακείμενοι καταστηματάρχες ακινητοποίησαν τον ληστή μέχρι να βρεθεί στο σημείο η αστυνομία. Ο 84χρονος Munoz μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν απολύτως καλά στην υγεία του.

"Η γυναίκα μου ανησύχησε και δεν μου μιλούσε για ώρες. "Πώς μπόρεσες και έκανες κάτι τέτοιο;", με ρώτησε. Φοβόταν για την υγεία μου. Εγώ της είπα, απλά το έκανα", δήλωσε ο ίδιος.




http://frapedoypoli.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.