Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΣΟΥΔΑΝΟΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΒΙΑΣΕ 67ΧΡΟΝΗ...!!! ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΪΖΟΥΝ...

Περίπου 100 ακροδεξιοί διαδηλωτές κατευθύνθηκαν στο κέντρο μετά την καταγγελία της ηλικιωμένης γυναίκας ότι ένας ανήλικος από το Καλ...

Ακροδεξιοί εισέβαλαν σε καταυλισμό στη Γαλλία: Ανήλικος μετανάστης κακοποίησε 67χρονη





Περίπου 100 ακροδεξιοί διαδηλωτές κατευθύνθηκαν στο κέντρο μετά την καταγγελία της ηλικιωμένης γυναίκας ότι ένας ανήλικος από το Καλαί την παρενόχλησε σεξουαλικά

Ενταση επικράτησε χθες σε κέντρο μεταναστών στο γαλλικό χωριό Arzon όταν ακροδεξιοί διαδηλωτές εισέβαλαν στον χώρο μετά την είδηση σεξουαλικής παρενόχλησης μίας 67χρονης γυναίκας.




Περίπου 100 ακροδεξιοί διαδηλωτές κατευθύνθηκαν στο κέντρο μετά την καταγγελία της ηλικιωμένης γυναίκας ότι ένας ανήλικος από το Καλαί την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η αστυνομία στο Arzon προχώρησε στη χρήση χημικών για να απωθήσει τους διαδηλωτές καθώς αυτοί κατευθύνονταν με απειλητικές διαθέσεις προς το κέντρο όπου διαμένουν ανήλικοι πρόσφυγες.

Η 67χρονη κατήγγειλε στην εισαγγελία ότι ένας ανήλικος από το Σουδάν προσπάθησε αρχικά να τη φιλήσει και «στη συνέχεια άρπαξε το αριστερό της στήθος και προχώρησε σε μία άσεμνη σεξουαλική χειρονομία», όπως υποστηρίζει ο τοπικός εισαγγελέας Francois Touro.

Σύμφωνα με το δελτίο συμβάντων «το θύμα έβγαζε τα ψώνια από το αυτοκίνητό της όταν ένας νεαρός άνδρας την πλησίασε. Εκείνος της είπε ότι το σπίτι της ήταν πολύ όμορφο. Στην συνέχεια τη φίλησε. Μετά το πέμπτο φιλί, η γυναίκα τον έσπρωξε».




Ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας 16χρονος μετανάστης από το Καλαί, που ζει στο κέντρο μεταναστών Port Navalo, βορειοδυτικά της Γαλλίας, στο οποίο έχουν μεταφερθεί πολλοί μετανάστες από το Καλαί όταν εκεί οι αρχές προχώρησαν στην εκκένωση του καταυλισμού.

Οι ακροδεξιοί κατηγόρησαν τις αρχές ότι δεν έδωσαν την απαιτούμενη προσοχή στο συμβάν, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα κινούμενοι προς το κέντρο κράτησης φώναζαν «Βιαστές, κάντε πίσω!».

Ο πρόεδρος της χωριού Roland Tabart δήλωσε: «Από την Πέμπτη είμαι σε συνεχή επαφή με τις τοπικές αρχές και την τοπική αστυνομία. Υπάρχει μία καταγγελία και διενεργείται έρευνα».
Ο ανήλικος από το Σουδάν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη τον Μάρτιο του 2017.
Μετά το κλείσιμο της «ζούγκλας του Καλαί» χιλιάδες μετανάστες διασκορπίστηκαν σε ολόκληρη τη Γαλλία.

Την ίδια στιγμή στην Ευρώπη έχει παρατηρηθεί μία συνεχώς αυξανόμενη ακροδεξιά «τάση» ως επακόλουθο της μαζικής εισροής μεταναστών και προσφύγων από τη Μέση Ανατολή σε χώρες της Ευρώπης.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά το 2015, οι προσφυγές που εισήλθαν στο εσωτερικό της Γερμανίας άγγιξαν το ένα εκατομμύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.