Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΟΜΠΑΜΑ - ΣΤΙΣ 6.30 ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Πάνω από 1.500 άτομα έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην Πατησίων - Η αστυνομία διαμηνύει ότι «οι πορείες δεν πρόκειται να φθάσουν στην αμερικα...



Πάνω από 1.500 άτομα έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην Πατησίων - Η αστυνομία διαμηνύει ότι «οι πορείες δεν πρόκειται να φθάσουν στην αμερικανική πρεσβεία»

Την απαγόρευση των συγκεντρώσεων στα πλαίσια των μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα αψηφούν το ΠΑΜΕ που έχει καλέσει σε συλλαλλητήριο, στην Ομόνοια, αλλά και αντιεξουσιαστές και μέλη οργανώσεων και κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που συγκεντρώνοντ αυτή την ώρα έξω από το Πολυτεχείο.
Ήδη, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις περισσότεροι από 1.500 είναι οι συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα στην Πατησίων και η προσοχή της αστυνομίας πέφτει ιδιαίτερα σ' αυτή τη συγκέντρωση. Το μέτωπο της συγκέντρωσης βρίσκεται αυτή την ώρα κοντά στα Χαυτεία, ενώ οι διαδηλωτές αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με αστυνομικό φραγμό στο ύψος της οδού Αμερικής.

Στο συλλαλλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια αναμένεται να πάρει μέρος και ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ ήδη από χθες, με ανακοίνωσή του ο Περισσός έχει καταγγείλει ως αυταρχική και κατάπτυστη την απαγόρευση, θυμίζοντας ταυτόχρονα, ότι κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγελε τέτοιες απαγορεύσεις από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Οι αστυνομικοί δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψουν σε όσους συγκεντρωθούν να κάνουν πορεία και να επιχειρήσουν να προσεγγίσουν την περιοχή του Συντάγματος ή πολύ περισσότερο να πορευθούν προς την αμερικανική πρεσβεία. Έτσι, όσοι το επιχειρήσουν θα βρεθούν αντιμέτωποι αστυνομικούς φραγμούς που θα αποκλείουν κάθε δίοδο. Το πως θα εξελιχθεί πιθανή απόπειρα να σπάσουν οι φραγμοί προκαλεί ανησυχία, αλλά η αστυνομία αναφέρει ότι οι πορείες «δεν θα φτάσουν στην πρεσβεία».

Σημειώνεται ότι πρόσκληση για συμμετοχή στη συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο και στην πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία  κατά της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, απευθύνουν κόμματα και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράςς με κοινή ανακοίνωσή τους.

Την ανακοίνωση υπογράφουν η ΛΑΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το Ξεκίνημα, το ΕΕΚ, η ΑΡΚ και ο σύλλογος «Γιάννης Κορδάτος».


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.