Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...!!! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ «ΣΤΟΧΟΥ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ 550 ΝΕΟΙ ΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΟΙ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ...!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ" ΚΑΙ ΦΙΛΟΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ... Οι "ΚΑΚΕΣ ΓΛ...


ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ" ΚΑΙ ΦΙΛΟΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ...

Οι "ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ" λέγουν ότι την χθεσινή μέρα ΛΑΘΡΑΙΑ έφθασαν μόνο στην Χίο 550 ακόμη. Αλλά ΟΥΔΕΜΙΑ αρμόδια αρχή το αναφέρει, και ούτε τα ΜΜΕ κατονομάζουν... σε αντίθεση πάντα με τις "αντιδράσεις" των γνωστών χώρων που συμμετέχουν στην καταστροφή των νησιών μας... Διαβάστε από τοπικό μέσο της Χίου που προφανώς υπέκυψε στις πιέσεις Μουζάλα...


Με επίκεντρο τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών και προσφύγων, τις αδιέξοδες πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στο ζήτημα, αλλά και με συνθήματα κατά της παθητικής στάσης της Αστυνομίας στα έκτροπα και τις ακρότητες που προκαλούν ομάδες προσκείμενες σε ακραίες αντιλήψεις, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η αντιρατσιστική πορεία, την οποία διοργάνωσαν συλλογικότητες και αλληλέγγυοι, με την συμμετοχή και της "ΛΑΘΡΑ;".

Η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 19.30 από την Πλατεία Βουνακίου και δια μέσου της οδού Φιστέλ ντε Κουλάνς έφθασε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου οι συγκεντρωμένοι διάβασαν ψήφισμα κατά των πολιτικών της κυβέρνησης και της ιδεολογικής μετάλαξης του ΣΥΡΙΖΑ, τοιχοκολλώντας μάλιστα το ψήφισμα στα γραφεία του κόμματος που ήταν κλειστά.

Αμέσως μετά η πορεία κινήθηκε στις οδούς Βενιζέλου- Απλωταριάς - Καλαμπόκα και έφθασε στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, όπου καταγγέλθηκε η παθητική στάση της Αστυνομίας αναφορικά με τα επεισόδια που διαδραματίζονται κατά των προσφύγων και μεταναστών από ακραίες ομάδες, χωρίς ωστόσο, όπως και τα συνθήματα της πορείας ανέφεραν να γίνοται συλλήψεις. Στην είσοδο της Αστυνομίας είχαν παραταχθεί αστυνομικοί προκειμένου να εμποδίσουν πιθανή προσέγγιση των μελών της πορείας, πράγμα όμως που ουδέποτε προκλήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.