Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΦΤΟΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ 55ΧΡΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ 401 ΜΕ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ

Θύμα ξυλοδαρμού από τσιγγάνο φέρεται να έπεσε το απόγευμα της Τρίτης ένας 55χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδα...







Θύμα ξυλοδαρμού από τσιγγάνο φέρεται να έπεσε το απόγευμα της Τρίτης ένας 55χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.




Σύμφωνα με το EviaZoom όλα ξεκίνησαν μετά από τηλεφώνημα που έγινε στο Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας από οδηγό αυτοκινήτου στη Νέα Αρτάκη, ο οποίος κατήγγειλε πως τον τράκαρε διερχόμενο αυτοκίνητο και ανέπτυξε ταχύτητα, αντί να σταματήσει, λέγοντας στον αστυνομικό υπηρεσίας πως ακολουθεί το κινούμενο όχημα που κατευθυνόταν εκείνη την ώρα προς την Χαραυγή.

Στην περιοχή πήγε περιπολικό της Τροχαίας και άμεσα εντοπίστηκε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να κινείται προς τον καταυλισμό του οικισμού που διαμένουν δεκάδες τσιγγάνοι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην μήνυση του ο 55χρονος αστυνομικός, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει αλλά εκείνος συνέχισε την πορεία του μέχρι τον συγκεκριμένο καταυλισμό. Τότε όπως λέει, κατέβηκε από το περιπολικό και μόλις κατευθύνθηκε προς τον νεαρό δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπο και στη συνέχεια χτυπήματα στο σώμα και ύβρεις από Ρομά που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο 55χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου από τις εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ παράλληλα του συνέστησαν αναρρωτική άδεια.

Πηγή: eviazoom

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.