Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ - ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 4ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΚΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Άφησα το παιδί μέσα στο σπίτι για να πάω να φωνάξω βοήθεια, φέρεται να είπε - Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει το παιδί Δύσκολες ώρες γι...



Άφησα το παιδί μέσα στο σπίτι για να πάω να φωνάξω βοήθεια, φέρεται να είπε - Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει το παιδί

Δύσκολες ώρες για τη μητέρα του 4χρονου αγοριού η οποία από τη μια έχει να αντιμετωπίσει την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του παιδιού της και από την άλλη την ελληνική δικαιοσύνη, αφού κρατείται στο τμήμα Μεταγωγών της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρισας με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η μητέρα του 4χρονου φαίνεται πως πάνω στο πανικό της εγκατέλειψε το αγοράκι στο καροτσάκι του και βγήκε έξω για να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή του παιδιού.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η μητέρα ισχυρίστηκε σε πυροσβέστες ότι η φωτιά που έκαψε ολοσχερώς το διαμέρισμά της προήλθε από άγνωστο δράστη ο οποίος θέλησε να κάνει κακό σε εκείνη και την οικογένεια της.

Αυτή τη στιγμή οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των όποιων εξετάσεων της μητέρας και το αποτέλεσμα της πραγματογνωμοσύνης.

Την ίδια ώρα σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται ο 4χρονος στο νοσοκομείο στο «Αγλαΐα Κυριακού».




protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.