Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙΝΔΥΝΟΣ...!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ...!!! ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ, ΝΑΡΚΩΜΑΝΗΣ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΙΡΑΝΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΕ 4 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ!

Ο 26χρονος αλλοδαπός κινήθηκε σε διαφορετικά σημεία της πόλης και παρενοχλούσε διαδοχικά τέσσερα αγόρια ηλικίας 15 και 16 χρόνων με...







Ο 26χρονος αλλοδαπός κινήθηκε σε διαφορετικά σημεία της πόλης και παρενοχλούσε διαδοχικά τέσσερα αγόρια ηλικίας 15 και 16 χρόνων με τις σεξουαλικές επιθέσεις του




Ο ένας μετά τον άλλο, έζησαν στιγμές τρόμου τέσσερις ανήλικοι μαθητές στην Άρτα όταν τους πλησίασε ένας αδίστακτος Ιρανός παιδόφιλος, ο οποίος έκανε σε όλους τους ασελγείς χειρονομίες και μάλιστα στη συνέχεια έφτασε στο σημείο να τους προτείνει να συνευρεθούν ερωτικά.

Ο 26χρονος αλλοδαπός κινήθηκε σε διαφορετικά σημεία της πόλης και παρενοχλούσε διαδοχικά τέσσερα αγόρια ηλικίας 15 και 16 χρόνων με τις σεξουαλικές επιθέσεις του! Κάθε φορά, οι μαθητές το έβαζαν στα πόδια καταφέρνοντας να του ξεφύγουν, αλλά εκείνος επέμεινε να αναζητά θύματα για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του!

Μετά τις καταγγελίες των τεσσάρων παιδιών, άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν τον Ιρανό, τον συνέλαβαν και στην κατοχή του βρήκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια.

Ο 26χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που του άσκησε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατοχή ναρκωτικών.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.