Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΚΗ: ΥΠΕΦΕΡΕ 36ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ... ΤΟΝ ΒΙΑΣΑΝ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ - ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΡΑΤΣΑΣ ΚΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 36χρονος που βιάστηκε σε πάρκο στο Rochdale. Δέχτηκε επίθεση από δύο άντρες, με τον έναν να τον ακινητοποιε...



Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 36χρονος που βιάστηκε σε πάρκο στο Rochdale. Δέχτηκε επίθεση από δύο άντρες, με τον έναν να τον ακινητοποιεί και τον άλλο να τον βιάζει.
Η επίθεση έλαβε χώρα γύρω στις 18:30 το απόγευμα την Τρίτη, με τους αστυνομικούς στο Μάντσεστερ να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Οι δύο άντρες λέγεται ότι απομακρύνθηκαν και άφησαν το θύμα τους όταν πέρασε ένα ζευγάρι και άρχισε να φωνάζουν. Οι αστυνομικοί ελπίζουν να μιλήσουν στο ζευγάρι και οποιονδήποτε άλλο μπορεί να βρισκόταν στο πάρκο εκείνη τη στιγμή.

"Ήταν μια ανελέητη επίθεση που τρομοκράτησε το θύμα και του προκάλεσε ψυχολογικά προβλήματα. Απευθύνω έκκληση στους δύο μάρτυρες που ώθησαν τους δράστες σε φυγή να επικοινωνήσουν με τις αρχές", σημείωσε ο ερευνητής Damian Simpson. "Οι ενέργειές σας είναι πιθανό να γλίτωσαν το θύμα από το να υποφέρει περισσότερο στα χέρια των δραστών"



newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.