Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΩΤΣΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΧΑΡΡΥ - ΒΙΝΤΕΟ: ΣΤΡΙΠΤΗΖΟΥ Η 35ΧΡΟΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ

Δείτε το βίντεο από τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρκλ που θα προκαλέσει αναταραχή στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας Λίγα μ...

«Σεισμός» στο παλάτι: Το κορίτσι του Χάρι σε καυτή ερωτική σκηνή






Δείτε το βίντεο από τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρκλ που θα προκαλέσει αναταραχή στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας




Λίγα μόλις 24ωρα μετά από τη δημόσια παραδοχή του πρίγκιπα Χάρι ότι διατηρεί ερωτικό δεσμό με την 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, και ενώ δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου κάνουν λόγο για πιθανή επισημοποίηση της σχέσης τους, ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δημιουργεί «ερωτηματικά» σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσει το Παλάτι του Κένσινγκτον τη νέα του... νύφη.

Το επίμαχο κλιπ προέρχεται από μια παλιά τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρκλ στην τρίτη σεζόν της σειράς Suits και έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες λόγω του δεσμού της γοητευτικής μελαχρινής ηθοποιού με τον εγγονό της Βασίλισσας Ελισάβετ. Πρόκειτια για μια καυτή ερωτική σκηνή μεταξύ του χαρακτήρα που υποδύεται η Μαρκλ, της «Ρέιτσελ Ζέιν», η οποία βρίσκεται στο κρεβάτι με τον αρραβωνιαστικό της «Μάικλ Ρος».

Η 35χρονη καλλονή είναι ξαπλωμένη ολόγυμνη κάτω από τα σεντόνια, ενώ ο εραστής της της αφηγείται μια ιστορία, αφήνοντας τα δάχτυλα του να περιπλανηθούν στο κορμί της.



Η σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είναι μάλλον αρκετά σοβαρή, αφού σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης μέσα στο Σαββατοκύριακο η Αμερικανίδα ηθοποιός θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge.

Tο ζευγάρι μένει ήδη μαζί αφού ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε πριν λίγες ημέρες την Μέγκαν Μαρκλ να μπαίνει στο Παλάτι του Kensington, εκεί δηλαδή που μένει και η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, όταν βρίσκονται στο Λονδίνο. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.