Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...! ΜΕ 34ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΑ ΕΧΕΙ Η 50ΑΡΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ....

Η Βάσια Παναγοπούλου βρήκε κάποιον να... τη φυλάει! Ο γοητευτικός άντρας που έκλεψε την καρδιά της γνωστής ηθοποιού και τη συνοδεύει σ...






Η Βάσια Παναγοπούλου βρήκε κάποιον να... τη φυλάει! Ο γοητευτικός άντρας που έκλεψε την καρδιά της γνωστής ηθοποιού και τη συνοδεύει στις εξόδους της το τελευταίο διάστημα λέγεται Θ.Α και εργάζεται στην Ελληνική Αστυνομία. Μην πάει, όμως, το μυαλό σας σε έναν απλό αστυνομικό.




 

Από τον
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο σύντροφος της Βάσιας υπηρετεί στη Βουλή. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει μεγάλη ηλικιακή διαφορά μεταξύ τους, καθώς εκείνος είναι 34 ετών κι εκείνη κοντά στα 50, ωστόσο -όπως λέει κι ο σοφός λαός μας- ο έρως χρόνια δεν κοιτά! Πόσο μάλλον στην περίπτωση της Βάσιας και του Θ. το αίσθημά των οποίων είναι πολύ φρέσκο και μετράει λίγους μήνες.




Οπως μας μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού, η δημοφιλής ηθοποιός και θεατρική παραγωγός και ο αστυνομικός υψηλών προσώπων γνωρίστηκαν στους κόλπους μιας φιλικής συντροφιάς, αλλά δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι. Ο Θ. χρειάστηκε να βάλει τα δυνατά του για να κατακτήσει τη Βάσια.Τη φλέρταρε επίμονα και πολλές φορές μέχρι να την πείσει ότι το ενδιαφέρον από την πλευρά του ήταν αληθινό κι ότι ο ίδιος αποζητούσε μια σοβαρή σχέση.

Η πρώτη επίσημη κοσμική εμφάνισή τους πραγματοποιήθηκε πριν από καμιά δεκαριά μέρες σε στέκι του κέντρου, όπου έδωσε ένα πάρτι για τα γενέθλιά του ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Γιώργος Βάλαρης, με τον οποίο η Βάσια διατηρεί σχέσεις φιλίας και συνεργασίας. Η ίδια, αν και ποτέ δεν έκρυψε τον έρωτά της από τις κάμερες, απέφυγε να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο για την ταυτότητα του αγαπημένου της. «Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Ο,τι είδαμε, είδαμε» είχε δηλώσει τότε λακωνικά, απαντώντας σε σχετική ερώτηση τηλεοπτικού ρεπόρτερ.

Ο φακός της «Espresso» απαθανάτισε το ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδό του με φίλους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη. Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς η Βάσια και ο Θ. φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι, ενώ δεν έλειψαν και οι μεταξύ τους τρυφερότητες.

espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.