Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ: 27 ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ 25.000 ΕΥΡΩ

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 27 χρόνων είχαν αρπάξει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα πολύτιμα αντικείμενα η συνο...







Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 27 χρόνων είχαν αρπάξει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα πολύτιμα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 25.000 ευρώ




Ο εφιάλτης των κατοίκων στις κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων είχε γίνει ένα «δίδυμο» Αλβανών διαρρηκτών που δρούσαν από τις 23 Ιουνίου ως τις 5 Οκτωβρίου στην περιοχή της Αργολίδας. Στο διάστημα αυτό, είχαν λεηλατήσει 23 σπίτια και είχαν αποπειραθεί να «ανοίξουν» άλλα τέσσερα.

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 27 χρόνων είχαν αρπάξει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα πολύτιμα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 25.000 ευρώ. Τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν όταν εξιχνιάστηκαν οι κλοπές και οι απόπειρες, ενώ και οι δράστες παρέμειναν ελεύθεροι αφού τα αδικήματα δεν ήταν αυτόφωρα.

Σε βάρος τους, όμως, σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να διαλευκάνουν και τυχόν άλλες διαρρήξεις τις οποίες διέπραξε το «ντουέτο».


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.