Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΣΧΟΛΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ Η ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ 22ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΜΟΥΛΗ

H θεατρική παράσταση «Επικίνδυνες σχέσεις» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Aλμά και ανάμεσα στους φίλους κα...

Φωτογραφία: NDP





H θεατρική παράσταση «Επικίνδυνες σχέσεις» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Aλμά και ανάμεσα στους φίλους και συνεργάτες του ηθοποιού ήταν και η 22χρονη κόρη του.




Η Μαριάννα Κιμούλη ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά της, καθώς εδώ και τρία χρόνια σπουδάζει στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στη Σχολή Υποκριτικής Queen Mary στο University of London.

Ήδη, μάλιστα, η κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις και ταινίες.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει μιλήσει δημοσίως για την σχέση του με την κόρη του, λέγοντας :

«Η κόρη μου έχει τη δική της ζωή. Είναι αυτόνομο πλάσμα. Μαζί σχεδόν μεγαλώσαμε. Ο όρος "συγκατοικώ" με την κόρη μου σημαίνει ότι είναι αυτόνομο πλάσμα αλλά παλεύεις να μη φέρει αυτή η σχέση ίχνος κτητικότητας. Δεν είμαι περήφανος για εκείνη, αλλά χαίρομαι. Γιατί και πάλι, η περηφάνια φέρει μια κτητικότητα του γονιού προς το παιδί, σαν να λέει «το παιδί μου πετυχαίνει και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου». Είναι λίγο τσιγκούνικο. Το να είσαι ευτυχισμένος για την επιτυχία ενός πλάσματος, ναι. Το να είσαι περήφανος σημαίνει κρυφά ότι είσαι...»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.