Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ» ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: 20ΧΡΟΝΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠ΄Ο,ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΡΗ ΤΗΣ!

Είναι η δέκατη τέταρτη περίπτωση, εντός ενός μηνός, που επιβάλλεται δημόσια τιμωρία για υποτιθέμενα «σεξουαλικά εγκλήματα» στην Μπάντα...







Είναι η δέκατη τέταρτη περίπτωση, εντός ενός μηνός, που επιβάλλεται δημόσια τιμωρία για υποτιθέμενα «σεξουαλικά εγκλήματα» στην Μπάντα Άτσε στην Ινδονησία.




Μια 20χρονη  μουσουλμάνα τιμωρήθηκε με μαστίγωμα, στην επαρχία της Μπάντα Άτσε, στην Ινδονησία, για την παραβίαση των ισλαμικών νόμων, καθώς κρίθηκε  ένοχη ότι διέπραξε σεξουαλικό  έγκλημα. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ινδονησίας, τα ανύπαντρα ζευγάρια δεν πρέπει να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση ο ένας με τον άλλον. Η νεαρή κοπέλα κατηγορήθηκε ότι βρισκόταν «πολύ κοντά» σε κάποιον νεαρό ο  οποίος υποτίθεται ότι ήταν αρραβωνιαστικός της.

Η γυναίκα οδηγήθηκε σε μια πλατφόρμα στο μπροστά από ένα τζαμί, όπου και μαστιγώθηκε δημοσίως. Αυτό ήταν το 14ο άτομο που τιμωρείται με αυτόν τον τρόπο στο ινδονησιακό θέρετρο, εντός του Οκτωβρίου, αναφέρει η The Independent.

Στις 17 Οκτωβρίου 13 άτομα ηλικίας μεταξύ 21 και 30 ετών, τα οποία δήθεν ήταν ζευγάρια μαστιγώθηκαν δημοσίως με ένα ραβδί έξω από τζαμί στην ίδια την πόλη της Μπάντα Άτσε, κατηγορούμενα ότι διατηρούσαν στενές σχέσεις μεταξύ τους χωρίς να είναι παντρεμένα.

Ποινές δημόσιας τιμωρίας εφαρμόζονται τακτικά σε αυτή την επαρχία της Ινδονησίας, η μόνη στη χώρα που επικρατεί ο νόμος της σαρία. Στην επαρχία αυτή οι άνθρωποι μπορεί να τιμωρηθούν για κατανάλωση αλκοόλ, για συζυγική απιστία και άλλα «σεξουαλικά εγκλήματα» που προβλέπονται από τον ποινικό κώδικά της, ο οποίος από τον Οκτώβριο του 2015 χαρακτηρίζει τις προγαμιαίες σχέσεις έγκλημα.

pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.