Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑΞΙΚΟΣ... ΑΔΕΡΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΕΙΧΕ ΡΗΜΑΞΕΙ 19 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ο 41χρονος είχε εξελιχθεί στο φόβο και τον τρόμο για τους ιδιοκτήτες των οχημάτων στην πόλη της Κρήτης Ούτε μία ούτε δύο αλλά συνολικ...



Ο 41χρονος είχε εξελιχθεί στο φόβο και τον τρόμο για τους ιδιοκτήτες των οχημάτων στην πόλη της Κρήτης

Ούτε μία ούτε δύο αλλά συνολικά ... 19 υποθέσεις κλοπής σε οχήματα, εξιχνιάστηκαν, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου. Η ομάδα πρόληψης και καταστολής εγκληματικότητας της διεύθυνσης Ηρακλείου, προχώρησε στη σύλληψη ενός 41χρονου άνδρα από την Τυνησία, ο οποίος είχε εξελιχθεί στον... φόβο και τον... τρόμο των ιδιοκτητών αυτοκινήτων.

Ειδικότερα, το μεσημέρι, ο 41χρονος αφαίρεσε από  αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός 24χρονου, χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Άμεσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ πάνω του βρέθηκαν τα κλεμμένα είδη τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την έρευνα και την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 41χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από τον φετινό Αύγουστο έως και  την 15 Νοεμβρίου είχε διαπράξει συνολικά δεκαεννέα κλοπές, σε σταθμευμένα οχήματα στην πόλη του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα, αφαίρεσε από το εσωτερικό των οχημάτων χρήματα, ηλεκτρονική συσκευή (ραδιο-cd και ηχεία) κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.500.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.