Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ...!!! ΠΕΡΙΠΟΥ 1500 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ...

Την απαγόρευση των συγκεντρώσεων στα πλαίσια των μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα αψηφούν το ...

Δύο συγκεντρώσεις, σε Πολυτεχνείο και Ομόνοια, κατά της επίσκεψης Ομπάμα




Την απαγόρευση των συγκεντρώσεων στα πλαίσια των μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα αψηφούν το ΠΑΜΕ που έχει καλέσει σε συλλαλλητήριο, στην Ομόνοια, αλλά και αντιεξουσιαστές και μέλη οργανώσεων και κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που συγκεντρώνοντ αυτή την ώρα έξω από το Πολυτεχείο.
Ήδη, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις περισσότεροι από 1.500 είναι οι συγκεντρωμένοι αυτή την ώρα στην Πατησίων και η προσοχή της αστυνομίας πέφτει ιδιαίτερα σ' αυτή τη συγκέντρωση.




Στο συλλαλλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια αναμένεται να πάρει μέρος και ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ ήδη από χθες, με ανακοίνωσή του ο Περισσός έχει καταγγείλει ως αυταρχική και κατάπτυστη την απαγόρευση, θυμίζοντας ταυτόχρονα, ότι κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγελε τέτοιες απαγορεύσεις από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ωστόσο, η συγκέντρωση που προκαλεί πονοκέφαλο στους επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας είναι αυτή των αντιεξουσιαστών στο Πολυτεχνείο. Οι αστυνομικοί δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψουν σε όσους συγκεντρωθούν να κάνουν πορεία και να επιχειρήσουν να προσεγγίσουν την περιοχή του Συντάγματος ή πολύ περισσότερο να πορευθούν προς την αμερικανική πρεσβεία. Έτσι, όσοι το επιχειρήσουν θα βρεθούν αντιμέτωποι αστυνομικούς φραγμούς που θα αποκλείουν κάθε δίοδο. Το πως θα εξελιχθεί πιθανή απόπειρα να σπάσουν οι φραγμοί προκαλεί ανησυχία, αλλά η αστυνομία αναφέρει ότι οι πορείες «δεν θα φτάσουν στην πρεσβεία.

Σημειώνεται ότι πρόσκληση για συμμετοχή στη συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο και στην πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία κατά της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, απευθύνουν κόμματα και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράςς με κοινή ανακοίνωσή τους.

Την ανακοίνωση υπογράφουν η ΛΑΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το Ξεκίνημα, το ΕΕΚ, η ΑΡΚ και ο σύλλογος «Γιάννης Κορδάτος».

Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις

Η απαγόρευση της ΕΛΑΣ ισχύει από τις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης έως τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης και τα σημεία που έχουν μαρκαριστεί με κόκκινο στον επιχειρησιακό χάρτη είναι προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου και στους δρόμους από τους οποίους θα κινηθεί η αυτοκινητοπομπή τόσο στην ζώνη του κέντρου τόσο και στην παραλιακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.