Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΑΝΟΤΟ: ΑΥΣΤΡΑΛΗ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΙ ΑΦΗΣΕ ΑΤΑΪΣΤΕΣ ΤΙΣ 14 ΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΩΣΠΟΥ Η ΜΙΑ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!

Μια είδηση ικανή να εξοργίσει ακόμα και μη φιλόζωους και η οποία αποδεικνύει ότι η ανθρώπινη ανοησία είναι όντως ανίκητη, είδε το φως...







Μια είδηση ικανή να εξοργίσει ακόμα και μη φιλόζωους και η οποία αποδεικνύει ότι η ανθρώπινη ανοησία είναι όντως ανίκητη, είδε το φως της δημοσιότητας στην Αυστραλία και προκάλεσε θυμό και αποτροπιασμό.

Μια γυναίκα από την Αδελαΐδα, θέλησε να ξεφορτωθεί τις 14 γάτες της. Αντί να ζητήσει από τρίτους να τις υιοθετήσουν ή να της πάει σε ένα καταφύγιο ζώων, επέλεξε μια πιο αντισυμβατική και αδιανότητα άρρωστη λύση. Τις κλείδωσε σε ένα δωμάτιο χωρίς φαγητό, ώστε κάποια στιγμή να αναγκαστεί να φάει η μία την άλλη για να επιβιώσει.



«Όταν φτάσαμε στο σπίτι, ακούγαμε το μοναδικό γατί που επιβίωσε, τον Τρούπερ, να ουρλιάζει. Ηταν σαν να μας ζητούσε να ανοίξουμε την πόρτα για να τον λυτρώσουμε», δήλωσε η Andrea Lewis, μία εκ των επιθεωρητών που ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα.


Παντού στο σπίτι υπήρχε αίμα και απομεινάρια γατών. Η γυναίκα καταδικάστηκε και της απαγορεύθηκε από δικαστήριο να συμβιώνει με ζώα.

Αν μη τι άλλο, ο Τρούπερ υιοθετήθηκε από μια φυσιολογική οικογένεια και ζει όπως κάθε γάτος με φυσιολογικούς ιδιοκτήτες.



Πηγή φωτό: RSPCA Australia


http://www.cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.