Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ «ΚΑΤΑΨΥΞΗ» Η ΧΩΡΑ - ΠΟΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ

Συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα (28/11) το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρ...

getObservationMap1




Συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα (28/11) το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα τουλάχιστον έως και τις βραδινές ώρες της Τρίτης (29/11).




Αναλυτικά, έως και τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 28/11 θα εκδηλωθούν διαδοχικά κύματα ισχυρών βροχών και καταιγίδων στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδος. Τα καιρικά φαινόμενα θα είναι έντονα στο Νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και στο Αιγαίο.

Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα βόρεια ορεινά και από το βράδυ σε νοτιότερα ορεινά τμήματα καθώς και σε περιοχές της Β. Ελλάδας με πολύ χαμηλό υψόμετρο. Στα πελάγη θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι με τις εντάσεις τους στο Αιγαίο να φτάνουν τα 7 μποφόρ, αλλά από το βράδυ της Δευτέρας και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους έως βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν σημαντικά. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση στα κεντρικά και βόρεια. Δείτε τους προγνωστικούς χάρτες της ΕΜΥ






Την Τρίτη και την Τετάρτη (29-30/11), η θερμοκρασία θα κάνει... βουτιά τουλάχιστον 10 βαθμών ενώ θα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι. Στα ανατολικά και νότια της χώρας καθώς και το Αιγαίο θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες ενώ στα ορεινά και σε περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις.




Την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, στα ανατολικά και νότια θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο με τη θερμοκρασία να σημειώνει και άλλη πτώση, τα μποφόρ στο Αιγαίο να φτάνουν τα 7 και τον παγετό τη νύχτα και το πρωί να είναι τοπικά ισχυρός.

Πότε θα χιονίσει στην Αττική

«Άσπρη μέρα» αναμένεται να δουμε και στο λεκανοπέδιο της Αττικής τις προσεχείς ημέρες...

Με έναν χιονιά - εξπρές θα μας αποχαιρετήσει ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στις προβλέψεις της για Δευτέρα και Τρίτη δίνει κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.