Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ Su-34 ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σύμφωνα με το ρώσικο πρακτορείο RT το tweet του Καναδού δημοσιογράφου απεικονίζει αμερικανικά αεροσκάφη βαμμένα στα ρωσικά χρώματα. Αυ...




Σύμφωνα με το ρώσικο πρακτορείο RT το tweet του Καναδού δημοσιογράφου απεικονίζει αμερικανικά αεροσκάφη βαμμένα στα ρωσικά χρώματα. Αυτο, όπως αναφέρει το πρακτορείο εχει δημιουργήσει διάφορες θεωρίες, με τους συνωμοσιολόγους πρώτους να δηλώνουν οτι οι ΗΠΑ προγραμματίζουν επιδρομές στη Συρία τις οποίες μετα θα τις χρεώσουν στην Μόσχα.
Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε οτι τα αεροσκάφη των ΗΠΑ χρησημοποιούν συχνά την τακτική αυτή για λόγους εκπαίδευσης. Η δημοσίευση των εικόνων φαίνεται να έπεσε σε γόνιμο έδαφος.
Οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα, με τις δύο χώρες να ανταλλάσσουν απειλές και προειδοποιήσεις οσο αφορά τον πόλεμο στη Συρία.

Οι ΗΠΑ αλλά και άλλες ένοπλες δυνάμεις ειναι γνωστό οτι χρησιμοποιούν την τακτική των "Αggressor Squadrons", δηλαδή μιας μοίρας που έχει εκπαιδευτεί να ενεργεί ως αντιτιθέμενη δύναμη κατά την διάρκεια στρατιωτικών ασκήσεων. Εκτός του ότι τα αεροσκάφη είναι βαμμένα στα χρώματα ενός αντιπάλου, χρησιμοποιούν επίσης την τακτική του εχθρού για να παρέχουν ρεαλιστικές προσομοιώσεις εναέριας μάχης.





http://www.onalert.gr/stories/aeroskafh-hpa-rwsika-xrwmata-sth-syria-ti-symbainei/52429

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.