Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΝΕΦΑ MAMMATUS ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ... ΤΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σύννεφα mammatus στον ουρανό πάνω από το Albuquerque στο Νέο Μεξικό στις 9 Οκτωβρίου του 2016. Όταν ο ουρανός γεμίσει με αυτά τα παρά...



Σύννεφα mammatus στον ουρανό πάνω από το Albuquerque στο Νέο Μεξικό στις 9 Οκτωβρίου του 2016.

Όταν ο ουρανός γεμίσει με αυτά τα παράξενα σύννεφα, τότε έρχεται δυνατή καταιγίδα ή ένας επικίνδυνος ανεμοστρόβιλος πλησιάζει… Στην ουσία πρόκειται γιαένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο που εμφανίζεται κυρίως στον ουρανό των ΗΠΑ, γνωστό με την ονομασία «Mammatus Clouds»

Τα σύννεφα μοιάζουν με σακούλες που κρέμονται από τον ουρανό, τα οποία εμφανίζονται σε ομαλούς ή ανώμαλους σχηματισμούς. Συνήθως απλώνονται σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων, ενώ το φαινόμενο μπορεί να διαρκέσει από 15 λεπτά έως μερικές ώρες.

Κατά βάση τα σύννεφα αποτελούνται από πάγο, αλλά επίσης μπορεί να είναι ένα μείγμα πάγου και νερού σε υγρή μορφή ή να περιέχουν σχεδόν εξ ολοκλήρου νερό σε υγρή μορφή.

Τα «ανώμαλα» σύννεφα Mammatus είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνα όποτε εμφανιστούν, αφού πάντα αποτελούν «προάγγελο» κακών ή ακόμη και πολύ επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, ειδικά για τους καλλιεργητές και τους πιλότους!



















http://apocalypsejohn.com/sinnefa-mammatus-neo-mexiko-ena-spanio-fisiko-fenomeno/













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.