Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

HAIM SABAN Ο «ΠΑΤΕΡΑΣ» ΤΩΝ POWER RANGERS: Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΥ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

O Haim Saban, δισεκατομμυριούχος επικεφαλής της Univision Communications, του μεγαλύτερου ισπανόφωνου κολοσσού των Media της αμερικανικής η...



O Haim Saban, δισεκατομμυριούχος επικεφαλής της Univision Communications, του μεγαλύτερου ισπανόφωνου κολοσσού των Media της αμερικανικής ηπείρου είχε επισκεφτεί την Ιερουσαλήμ στις 29 Σεπτεμβρίου με το ιδιωτικό του τζετ για την κηδεία του προσωπικού του φίλου Shimon Peres. Επρόκειτο για ένα event το οποίο εμπεριείχε πολλούς παγκόσμιους ηγέτες. Ο Saban δεν είχε πάει μόνος του. Από ένα μικρό αεροδρόμιο στο Teterboro του New Jersey, ο άλλος επιβάτης του ιδιωτικού του τζετ δεν ήταν άλλος από τον Bill Clinton.

Στην επιστροφή, όπως έχουμε δει κι από το σχετικό βίντεο, ο Barack Obama ήταν αυτός που επέστρεψε με τον Bill με το Air Force One το οποίο βρισκόταν στον ίδιο διάδρομο με το τζετ του Saban.


O 72χρονος Ισραηλινός-Αμερικανός επιχειρηματίας μιλά πέντε γλώσσες και έχει γίνει ένας από τους "βασιλείς" του Χόλιγουντ, αφού η ικανότητά του με τα media και τη διασκέδαση τον έχει κάνει επιθυμητό παντού. Ο CEO της Disney, Bob Iger, ανέφερε πως ο Saban είναι αυτοδημιούργητος, ενώ ο Jeffrey Katzenberg, πρώην CEO της DreamWorks Animation ανέφερε πως ο Saban είναι πολύ καλός άνθρωπος αλλά κάτω από την επιφάνεια κρύβεται ένας πανέξυπνος και αδίστακτος businessman.

O... αξίας 3,7 δισ. δολαρίων Saban, έχει δύο στόχους αυτή τη στιγμή. Ο πρώτος είναι το ΙΡΟ της Univision. O δεύτερος... να κάνει τη Χίλαρι πρόεδρο των ΗΠΑ. Δεν πρόκειται για τυχαίο Power Player, αφού πρόσφατα η Jerusalem Post πρόσφατα τον ονόμασε ως το νούμερο 1 πιο σημαίνοντα Εβραίο στον κόσμο. Το καλοκαίρι είχε αναφέρει στο Bloomberg πως θα δώσει όσα-όσα για να σιγουρέψει τη νίκη της Hillary. Μέχρι τώρα, αυτός και η γυναίκα του έχουν προσφέρει 10 εκατ. δολάρια στο super PAC της υποψηφίου.


Το στοίχημα αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα από τα συχνά στοιχήματα που παίρνει νωρίς, και τα οποία όπως φαίνεται του βγαίνουν σε καλό. Όσον αφορά τον Trump, ο Saban έχει πάρει εχθρικότατη στάση λόγω της στάσης του ρεπουμπλικανού υποψηφίου και των απόψεών του για τους ισπανόφωνους μετανάστες. Εννέα ημέρες μετά τα σχόλια του Trump, ο Saban ακύρωσε τα σχέδια για αναμετάδοση των καλλιστείων Miss USA. O Trump κατέθεσε μήνυση 500 εκατ. δολαρίων για παράβαση συμβολαίου. Τον επόμενο μήνα, ο Trump "πέταξε έξω" τον Jorge Ramos, τον κύριο παρουσιαστή ειδήσεων της Univision από συνέντευξη Τύπου στην Iowa όταν ο Ramos έκανε ερωτήσεις για τις απόψεις του Trump όσον αφορά τη μετανάστευση και ο Ρεπουμπλικανός του είπε "να κάτσει κάτω και να γυρίσει σπίτι του".


Ο Saban γεννήθηκε στην Αίγυπτο το 1944. Όταν ήταν 12 ετών η οικογένειά του είχε αναγκαστεί να διαφύγει από τη χώρα όταν ο πρόεδρος Gamal Abdel Nasser προσπάθησε να ξεφορτωθεί τους Εβραίους. Ο Saban και η οικογένειά του έμειναν για πολύ καιρό σε ένα δωμάτιο δίπλα από μία στάση λεωφορείου στο Tel Aviv. Ο ίδιος ήταν στον ισραηλινό στρατό, πήρε μέρος σε δύο πολέμους, ήταν σκουπιδιάρης και τηρητής πειθαρχίας. Ήταν αυτός που έφερε τους Power Rangers στις ΗΠΑ... και τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι ιστορία.

“Deranged”: Power Rangers

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.