Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ... ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΤΑΛΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ: Άγριο επεισόδιο μεταξύ του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ξέσπασε σ...

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Άγριο επεισόδιο μεταξύ του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ξέσπασε στην εξεταστική επιτροπή όταν ο κ.Κασιδιάρης χαρακτήρισε ψεύτη τον κ.Στουρνάρα και ζήτησε οι απαντήσεις του να πάνε στον εισαγγελέα, να κρατηθεί και να ενεργοποιηθεί το αυτόφωρο.

Ο κύριο Στουρνάρας απάντησε εκνευρισμένος μη μου σηκώνεις έμενά τη φωνή, φράση που είχε ως συνέπεια ο κύριος Κασιδιάρης να προχωρήσει σε χυδαία επίθεση κατά του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος με φράσεις του τύπου «παρτάλι» και «λαμόγιο».

Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε ακόμα περισσότερο στην αίθουσα και επικράτησε πανδαιμόνιο. ο Ηλίας Κασιδιάρης σε έξαλλη κατάσταση έβριζε τον κύριο Στουρνάρα και ζητούσε να συλληφθεί λέγοντάς του "έχεις κατακλέψει τη χώρα είσαι μέσα σε όλα τα σκάνδαλα" . Από την πλευρά του ο διοικητής της τραπέζης της Ελλάδος εμφανώς ενοχλημένος του απάντησε "κι εσείς είστε μέσα σε όλα τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής".

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.